Su-Surat-an

Halaman 3 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Saha Nu Paling Cocog janten Umed & Euis

16% 16% 
[ 3 ]
5% 5% 
[ 1 ]
11% 11% 
[ 2 ]
68% 68% 
[ 13 ]
 
Total Suara : 19

Re: Su-Surat-an

Post by manguing on Thu Nov 01, 2007 3:34 am

Euis keur nyorangan di kamarna.hayang sare ngan teu bisa.Bati guling gasahan hungkul. Tadi siang manehna panggih jeung Kang Umed. Manehna teh dibere seurat anu ditulis kutukang maling surat tea. Antara percaya-teu percaya,anu matak nepi ka dek sare oge masih kapikiran wae. Tuluy manehna cengkat,tuluy muka jandela. Bulan Purnama siinghoreng teh. Duh...bulan endahna lir langlayangan peuting.
Teu lila datang si tukang nimbrung (saha deui atuh ari lain nayaga mah..heuheuheu)
Nay : Assalaamu'alaikum Neng Euis
Is: Wa'alaikumsalam,aeh geuning nayaga,sugan teh saha
Nay : Neng Euis anu geulis kunaon atuh katingalina teh bangun nu lumeungis kitu.
Is : Oh..eu...ieu nayaga (bari ngasorkeun surat tea ka nayaga). Surat ieu nu nyieun Euis jadi bingung teh. Euis kudu kumaha atuh nayaga?
Nayaga : Oh surat iyeu.Nayaga ge tos maca atuh iyeu mah. Neng Euis teu percayanya?
Is : Euis percanteun pisan kana cintana kang Umed ka Euis tapi Euis kadung nyebarkeun ondangan nikah jeung kang Uhe. Lamun Euis ngabolaykeun acara nikah iyeu,Euis karunya ka pun ambu. Saur Dokter mah Ambu teh kagungan panyawat lemah jantung. Janteun tong dugi ka ngengingkeun kejutan.Sabab bisa ngabahayakeun kana jantungna. Tah kitu Nayaga.
Nay : Oh ari kitu mah kami ge bingung. Cikan aya nu boga usulan teu?

_________________
Bila kata tak lagi bermakna lebih baik diam saja
Bila diam tak lagi bermakna lebih baik tidur saja

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Muy_Abi on Thu Nov 01, 2007 10:38 am

Ham..kang ilham..

leres pisan, jigana oge bakal jadi breakthrough yeuh...
drama nu eusina surat hungkul, dialogna na surat.
jarang-jarang pan drama nu eusi adeganna macakeun surat...
kecuali dialog jeung nayaga ,.. alus tah ...
hayu ah urang lajengkeun..
hayu sadayana.

_________________
ayo Revenant!!
HAJAR!!!

Muy_Abi
Jabur
Jabur

Male
Jumlah posting : 1243
Age : 34
Lokasi : .:: dimana ada dirimu ::.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://machmoey.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by wakilbupati on Thu Nov 01, 2007 11:00 am

ya zudah kalo bagitu..

eh.. setuju lah.. tapi dialog nu nggeus mah nggeus weh... kan ngke aya tim editor

wakilbupati
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Jumlah posting : 60
Registration date : 25.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Ochoy on Sat Nov 03, 2007 3:52 pm

wakilbupati wrote:aing-aing...


Uhe (make logat batak): hey eneng yang zantik, makin hari .. eneng makin zantik.. (sabari noel gadona neng Misyeu). zuaca mendung tak mengurangi cerahnya muka eneng yang manis.

Neng Misyeu : ( sabari rada risi). mau ngaleueut apa bang?

Uhe : ah biaza aja neng, kopi.. kopi, kopinya yang manis ya neng, kaya muka eneng.
waaahaaaa, adza kang umed zuga disini, apa kabarnya lek umed ni, kian hari muka lek umed makin tak zedap dipandang. tak usalah kaw bersedii, cem awan mendung tak berarti kelabu.

Umed : ah ga ada apa-apa bang. (ketus). tuluy balik weh, neng teu janten mesen kopina.. (balik weh)


Uhe : haha muram kali wazahnya.. tapi tak mengapa.. dizini masih ada eneng kan? benar tak neng?

Misyeu : ieu kopinya bang! abdi ka pengker heula

Uhe : laaa, cem mana eneng ini?, temani la awak, tak mungkin laa awak ngobrol sama kopi..,

Misyeu rada lieur, sabab hayang geura indit.

Uhe : hey neng..., maapkan lah abang neng, zewaktu itu abang memang hilap neng, zudahlah ya neng, (sabari ngusap-ngusap leungeun si eneng)

Misyeu : (leungeuna tuluy diangkat) bang meningan abang indit!

Uhe : cem galak kali eneng ini, tapi makin galak zemakin zantil

Misyeu : (beuki ngambek) INDIIIIT,(tuluy ngabanjurkeun kopi)
Uhe : Oke.- Oke awak pergi, tapi abang ngutang dzulu ya neng

Misyeu : INDIIIIIIT

Jadi inget si dodi euy lamun aya nu di banjur ku kopi teh

Ochoy
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Male
Jumlah posting : 76
Registration date : 17.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Kang Ihsan on Sun Nov 04, 2007 1:43 pm

kahatur..
bang uhe.

bang uhe..
sayah geus ngalaksanakeun naon nu diparentahkeun ku bang uhe ka sayah.
surat-surat ti si umed keur neng euis geus diamankeun. ayeuna aya dina cepengan sayah.

ayeuna sayah rek nagih jangji bang uhe tea.
geus sababaraha kali ditagih ku sayah, tapi abang siga nu babalicetan wae..
rek dibayar moal?
mun euweuh niat mayar, sayah teu tanggung jawab mun neng euis nyaho sagala kalakuan bang uhe salila ieu.
ti mimiti boga kabogoh di unggal pengkolan (padahal euweuh pupurieunna abang teh, tapi naha bet loba nu bogoheun awewe? teu ngarti sayah mah..), nepi ka parentah bang uhe ka sayah keur maok surat ti umed..
sakali deui bang uhe..
sayah teu tanggung jawab!!
ayeuna hutang bang uhe ka sayah teh aya kana 500 rebu na, can kaasup bunga 35% jeung service charge 11%. ku sayah ditungguan nepi ka poe salasa. mun euweuh balesan ti abang, sayah teu tanggung jawab kana naon nu bakal tumiba ka diri abang.

..................................................... maling surat
............................................... a.k.a suryatno sang hansip desa.

Kang Ihsan
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 339
Age : 38
Lokasi : di payuneun komputer
Registration date : 29.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Muy_Abi on Mon Nov 05, 2007 1:28 pm

hajar we no hajar, nu merekedeweng jiga kitu mah...
geus nitah teu mayar deui..
hajar

_________________
ayo Revenant!!
HAJAR!!!

Muy_Abi
Jabur
Jabur

Male
Jumlah posting : 1243
Age : 34
Lokasi : .:: dimana ada dirimu ::.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://machmoey.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by abahsangpenyamun on Mon Nov 05, 2007 4:00 pm

KEUR MUHENDRI TAMPUBOLON!

AING GEUS NYAHO CETA SIA SALILA IEU, AING GEUS NYAHO YEN SIA TEH BUAYA BERBULU MEONG, NGAKU2 BUJANG BARI JEUNG PAMAJIKAN DI UNGGAL PENGKOLAN. AING, DARMAN SUWARMAN SUMADIWARMAN, TEU TARIMA KA NA SAGALA POLAH SIA KA ADI AING JEUNG KULAWARGA AING. ULAH KENA2 AING CICING WAE,,, SIREUM GE ARI DITINCAK2 TEUING MAH MOAL SUKA! NYERI HATE AING MAH, NEMPO ADI AING HULANG-HULENG, SIGA NU ILANG PANGACIAN. RUMASA AING NU DOSA NA GEUS NGANTEP MANEHNA WAWUH JEUNG IBLIS KAWAS SIA.

LAMUN SIA RUMASA LALAKI, KU AING DIDAGOAN DI PENGKOLAN HANDAPEUN TANGKAL PEUTEUY DI KEBON MANG UJU. POE KEMIS, 8 NOVEMBER 2007 JAM 11 PEUTING. URANG ADU JAJATEN NGUKUR KADUGALAN. URANG BUKTIKEUN, SAHA NU BOGA HAK PIKEUN TULUY HIRUP!

NU BARIS MARIEUSKEUN BEUHEUNG SIA
DARMAN S.S.

abahsangpenyamun
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 289
Age : 34
Lokasi : iraha ka kodim deui?
Registration date : 23.04.07

Lihat profil user http://abahsangpenyamun.co.cc

Kembali Ke Atas Go down

Su-Surat-an

Post by poets on Mon Nov 05, 2007 6:58 pm

ririwa kobam wrote:Ngakak

jir, rame euy....
iraha si umed'na ningal bentang... mau nangis


wah... ieu mah ronggengna kudu 'bentang timur', euy!! Lauk
eh, bisa teu jaiponganna ditaro di tengah?
langsung disambung ka adegan si euis nempokeun bentang bari gundah guladig tea.....
eh, 'langit biru' ge nyambung, ketang....
heu..heu

Nay... : neng... <siga nu boga ide pang-bener-na...> kami nyaho!!!
lamun ceuk nayaga mah, nyarios ka Ambu-na ulah bari
gogorowokan....
janten.. Ambu teh teu... teu terkejut...
<ngomong terkejut-na kudu ala si jali pas ng-MC di PAS>

dung pak tuh.... walahhhh.....

_________________
- h i s a n i k i r t u p -

poets
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Female
Jumlah posting : 93
Age : 31
Lokasi : bandungtimur, tapi ga timur2 amat..
Registration date : 25.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by manguing on Tue Nov 06, 2007 12:43 am

BRAGH(sora panto dibantingkeun)
BRUGH KREKE...EE...EETTT (sora dipan disarean)
...teu lila kadenge sora nu ceurik inghak-inghakan...
Singhoreng neng Euis balik-balik langsung kakamar bari cirambayan.
Darman anu keur maen kartu jeung babaturannana di kamarna kaget teu aya papadana.Tuluy lumpat ka kamarna Euis. Nempo kaayaan adi hiji-hijina kawas kitu teh manehna teu tarima. Tuluy manehna nyampeurkeun dek ngupahan.
Darman : Euis,adi Aang anu geulisna taya papadana,kunaon atuh datang-datang bet leweh lolongseran kitu. Saha atuh nu nganyenyeri hate adi Aang teh.Keun urang pergasa ku akang jelemana.
(Ramdan,Armand, jeung Mandra"babaturan Darman") : Sapuk,Man.Dibantuanlah ku kami.
Euis masih keneh inghak-inghakan
Darman : Sok bejakeun saha jelemana. Tong diheumheum ku sorangan. Beakeun ka Aang. Si UHE nya nu nyieun kalakuan iyeu teh.
Euis gideug bari anggeur inghak-inghakan.
Darman : Saha deui atuh nu boga kalakuan leuwih bangkar tibatan si UHE. SAHA JELEMANA EUIS? SAHA
Euis : kang...kang...kang Umed,Ang...(hingngng...tuluy ceurik deui)
Darman : U...Umed....Bener Euis Umed nu nyieun Euis ceurik kawas kiyeu teh. Naha naon anu tos dipilampah ku Umed teh?
Euis : Basa Euis nuju shopping di BIP, Euis ningali kang Umed paduduaan jeung istri dina elepator. Katingalina teh ...katingalina teh...cakeut pisan.(bari inghak-inghakan)...dalit pisan.Ku Euis dituturkeun.Singhoreng maranehna teh bade nongton pilem Antara Aku,Kau dan Bekas Pacarmu (AA K BP).
Darman : Ku Euis disampeurkeun teu Umedna?
Euis : Euis isin bade nyampeurkeun teh,komo deui tataros mah.
Darman : Bisa jadi lain kabogohna Umed,Euis. Pan Umed mah cintana ge Ka Euis lin. Aang teu percaya lamun Umed boga pasipatan kawas si Uhe mah.
Euis : Euis e teu nyalahkeun kang Umed,Ang. Rumaos Euis anu salah.Rarahasiaan jadian jeung kang Uhe.da Kang Uhe anu miarang ngarahasiakeun teh.Cenah mah bobogohan mah teu kudu digemborkeun,engke weh pas nikah karek ngondang-ngondang. Ari ayeuna jeung kang Uhe tos dibolaykeun jeung kang Umed ge...(hing ceurik deui)
Darman : geus atuh tong leweh wae. Keun perkara iyeu mah serahkeun ka Aang.

_________________
Bila kata tak lagi bermakna lebih baik diam saja
Bila diam tak lagi bermakna lebih baik tidur saja

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by NyiRoroKudil on Thu Nov 08, 2007 1:32 pm

yahh,,piraku lalakina buaya kabeh..
cape dee

NyiRoroKudil
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Female
Jumlah posting : 259
Age : 29
Lokasi : ganeca 10, babakan denki 337
Registration date : 30.04.07

Lihat profil user http://dillicioouuus.multiply.com/

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by abahsangpenyamun on Fri Nov 09, 2007 10:57 am

NyiRoroKudil wrote:yahh,,piraku lalakina buaya kabeh..
cape dee
sori, darman mah lain buaya... cm sedikit suka maen kartu dan ngajak gelut! di ma'sum dr kelakuan buaya, tp rada preman lah.. setetes doang..

abahsangpenyamun
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 289
Age : 34
Lokasi : iraha ka kodim deui?
Registration date : 23.04.07

Lihat profil user http://abahsangpenyamun.co.cc

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by acung_pisan on Fri Nov 09, 2007 11:29 am

rame, euy!
Tapi sayah teu ngarti.
Lainna ayeuna teh si kumed geus mipohokeun si euis, tuluy iraha si kumed panggih jeung si Nyai?
Tuluy iraha adegan si Kumed ngaheureyan si Nyai nu kanyataanna keur dideuketan intensip ku si Pinsen urang Jakarta?
Tuluy iraha adegan Si Nyai lalayeutan jeung si Pinsen?
Tuluy iraha adegan si Kumed mopohokeun si Nyai?
Tuluy iraha adegan si Kumed neangan ganti si Nyai!
Hayooh, siah! Jadi gancang teuing pan?
Ah, teu langkung, ketang!
Etamah bade janten kitu, atawa bade ngarang deui.
Nu penting mah rame.
tinggang palu tinggang palu tinggang palu


Terakhir diubah oleh tanggal Fri Nov 09, 2007 2:14 pm, total 1 kali diubah

acung_pisan
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Male
Jumlah posting : 45
Age : 32
Registration date : 07.11.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Kang Ibow on Fri Nov 09, 2007 12:45 pm

acung_pisan wrote:rame, euy!
Tapi sayah teu ngarti.
Lainna ayeuna teh si kumed geus mipohokeun si euis, tuluy iraha si kumed panggih jeung si Nyai?
Tuluy iraha adegan si Kumed ngaheureyan si Nyai nu kanyataanna keur dideuketan intensip ku si Vincent urang Jakarta?
Tuluy iraha adegan Si Nyai lalayeutan jeung si Vincent?
Tuluy iraha adegan si Kumed mopohokeun si Nyai?
Tuluy iraha adegan si Kumed neangan ganti si Nyai!
Hayooh, siah! Jadi gancang teuing pan?
Ah, teu langkung, ketang!
Etamah bade janten kitu, atawa bade ngarang deui.
Nu penting mah rame.
tinggang palu tinggang palu tinggang palu
Ah siah mah, Cung.......
Kalem heula atuh.... Tong ngaruksak Plow euy....aduuh
Bald

Kang Ibow
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 353
Age : 35
Lokasi : Jakarta, Karawang, Bandung, tinggal pilih...
Registration date : 02.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Muy_Abi on Fri Nov 09, 2007 4:22 pm

Heueuh cung, ahong aja can panggih jeung euis di MBWG teh, pikeun nyaritakeun kaayaan si umed.
santay...

_________________
ayo Revenant!!
HAJAR!!!

Muy_Abi
Jabur
Jabur

Male
Jumlah posting : 1243
Age : 34
Lokasi : .:: dimana ada dirimu ::.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://machmoey.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by ainKobra on Sat Nov 10, 2007 11:01 am

acung_pisan wrote:rame, euy!
Tapi sayah teu ngarti.
Lainna ayeuna teh si kumed geus mipohokeun si euis, tuluy iraha si kumed panggih jeung si Nyai?
Tuluy iraha adegan si Kumed ngaheureyan si Nyai nu kanyataanna keur dideuketan intensip ku si Pinsen urang Jakarta?
Tuluy iraha adegan Si Nyai lalayeutan jeung si Pinsen?
Tuluy iraha adegan si Kumed mopohokeun si Nyai?
Tuluy iraha adegan si Kumed neangan ganti si Nyai!
Hayooh, siah! Jadi gancang teuing pan?
Ah, teu langkung, ketang!
Etamah bade janten kitu, atawa bade ngarang deui.
Nu penting mah rame.
tinggang palu tinggang palu tinggang palu

kalem euy..engke dicaritakeun lah.. kumaha2 na mah..
ayeuna mah Umed nuju ikhtiar + ngadua.. nya mugia du'ana dikabulkeun..amiiinn

_________________
PLGD apa lu mau gw ada

Sesungguhnya kehidupan dunia hanyalah permainan dan sendagurau. Dan jika kamu beriman dan bertaqwa, Allah akan memberikan pahala kepadamu dan Dia tidak akan meminta harta-hartamu. (QS.47:36).

ainKobra
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Male
Jumlah posting : 492
Age : 30
Lokasi : .:luhurgunungnyanghareupkakulon duapuluhtilusetengahdarajatkakaler:.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://ainkobra.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by ainKobra on Tue Nov 13, 2007 3:55 am

; kamari2..
; saatos maca eta serat ondangan...


Geulis...
surat ondangan ti anjeun geus katampi. teuing saha nu nganteurkeunana, da geus nyampak aya dina meja, hareupeun tipi. Enya dua minggon deui anjeun pangantenan. Reuwas, tur rarsaan hayang neunggeul lalakina mah eta ge aya, ngan enggal-enggal weh istigfar, bilih teras murang-maring, mangkaning di imah keur teu aya sasaha. Basa disidik-sidik dina kertas bodas tempat nulis ngaran jeung alamat, naha beut aya tulisan anjeun. Dua hurup. Titik koma jeung kurung buka. Crying or Very sad duh, naha beut sedih kitu, apanan rek pangantenan.

Numatak numawi.. enggal-enggal weh akang teh ngadamel ieu serat ge. Bilih ceuk onaman mah akang teh geus teu inget ka anjeun. Ah, Euis, tong boroning ka jalmi anu kungsi jadi panyileukan, ka si Ahong ge, babaturan di SD nu kasohor bangorna, akang teh masih inget keneh.

hampura geulis, mun ieu carita matak nyoret kana hate. sanajan ceuk napsu mah, anjeun teh leuwih bela tibatan bentang di jauhna. bulan hareupeun bentang kahayang: cahayana gumulung dina jajantung, nyumiratkeun tresna nu caangna kabina-bina. da anjeun nyalira wakca, upama ieu tangtungan baris jadi panyileukan salawasna. baris jadi kagandrung nu taya tungtung. Ah, naon hartina urang kedal kawas kitu, sabab urang geus mageuhkeun kapengkuhan sewang-sewangan.

Urang kurebkeun bae rasa nu kungsi nyampak teh, sanajan denget ieu mah akang teu acan tiasa ngurebkeunana. teu terang kumaha mapalerkeunana. Ah, boa sakeudeung deui akang ge rek nuturkeun tapak anjeun. Pangantenan jeung manehna.

Bisa jadi, dina hiji mangsa, dina lalakon nu beda, urang baris patepung deui. atawa hiji mangsa akang duaan baris nganjang deui ka talaga, kitu deui anjeun jeung manehna. tangtu urang baris keom. Atawa boa terus neangan deui cisoca nu kungsi ngeclak harita..

Haturan nu geulis,
nu masih keneh weleh kaimpleng ku Akang siang wengi Smile

-Umed-

nb : dicandak ti berbagai sumber, teras diedit, teras ditambihan sakedik, teras dikirangan sakedik, teras di kumahakeun nya hadena??


Terakhir diubah oleh tanggal Thu Nov 15, 2007 10:47 pm, total 1 kali diubah

_________________
PLGD apa lu mau gw ada

Sesungguhnya kehidupan dunia hanyalah permainan dan sendagurau. Dan jika kamu beriman dan bertaqwa, Allah akan memberikan pahala kepadamu dan Dia tidak akan meminta harta-hartamu. (QS.47:36).

ainKobra
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Male
Jumlah posting : 492
Age : 30
Lokasi : .:luhurgunungnyanghareupkakulon duapuluhtilusetengahdarajatkakaler:.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://ainkobra.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Sina on Tue Nov 13, 2007 11:42 am

ASELI MANTAAAAPPPPP PISAAANNNNNNNN.......

seuri edan seuri edan seuri edan

masih keneh aya sababaraha kemungkinan oge carita terusanana... mangga dilajengkeun atuh neng euis...

Sina
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Jumlah posting : 384
Registration date : 28.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Kang Ibow on Tue Nov 13, 2007 12:29 pm

Sae.....Sae.....
Sok ah lajengkeun... Mun geus beres urang bere sekerip na ka tipi. Sugan we bisa dijadikeun sinetron...A+
Bald

Kang Ibow
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 353
Age : 35
Lokasi : Jakarta, Karawang, Bandung, tinggal pilih...
Registration date : 02.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Su-Surat-an

Post by poets on Tue Nov 13, 2007 2:40 pm

Kang Ibow wrote:Sae.....Sae.....
Sok ah lajengkeun... Mun geus beres urang bere sekerip na ka tipi. Sugan we bisa dijadikeun sinetron...A+
Bald

bow..
urang neangan lagu, bow!!!

_________________
- h i s a n i k i r t u p -

poets
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Female
Jumlah posting : 93
Age : 31
Lokasi : bandungtimur, tapi ga timur2 amat..
Registration date : 25.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by K-daR on Wed Nov 14, 2007 10:29 pm

Ngiringan ah,, mung jd nayaga weh...
heu..heuy..

K-daR
-*- Demang -*-
-*- Demang -*-

Male
Jumlah posting : 269
Age : 29
Lokasi : Aula Timur, Hot Spot Comlabs, CC, HotSpot, TelkomNet, Speedy, jrrd
Registration date : 18.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Muy_Abi on Mon Nov 19, 2007 3:59 pm

nu mana nu cocok jadi euis - umed.
apakah ..

a. Ali dan Amel



b. Abah dan Ratih



c. ibow dan anggi



d. Cobra dan Seukar



yang mana kah yang paling cocok ??
silahkan ikuti poolingnya..

_________________
ayo Revenant!!
HAJAR!!!

Muy_Abi
Jabur
Jabur

Male
Jumlah posting : 1243
Age : 34
Lokasi : .:: dimana ada dirimu ::.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://machmoey.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by aji2003 on Mon Nov 19, 2007 4:41 pm

Wah, pilihan di luhur sulit euy..

yah kita liat aja hasil polling..


Urang mah jadi inget soundtrack "Way Back Into Love" tea geuning..
Bisa teu nya diulik make waditra urang? :p
poets?

aji2003
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Male
Jumlah posting : 65
Age : 31
Lokasi : S.T.E.I
Registration date : 25.04.07

Lihat profil user http://miaji.wordpress.com

Kembali Ke Atas Go down

Su-Surat-an

Post by poets on Mon Nov 19, 2007 5:45 pm

aji2003 wrote:Wah, pilihan di luhur sulit euy..

yah kita liat aja hasil polling..


Urang mah jadi inget soundtrack "Way Back Into Love" tea geuning..
Bisa teu nya diulik make waditra urang? :p
poets?


urusan ulik mengulik mah hayu wae...
kuduna bisa, make 2 laras.. ieu mah biasana urusan si ibow!! ngopi

tapi ngke, nya... sanggeus 11 januari...
sanggeus urang di- Barbar ajah ...
mg2 bisa nga- Heu,canggih dosen urang....

crazy

_________________
- h i s a n i k i r t u p -

poets
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Female
Jumlah posting : 93
Age : 31
Lokasi : bandungtimur, tapi ga timur2 amat..
Registration date : 25.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Kang Ibow on Tue Nov 20, 2007 6:33 am

Muy_Abi wrote:nu mana nu cocok jadi euis - umed.
apakah ..

a. Ali dan Amel



b. Abah dan Ratih



c. ibow dan anggi



d. Cobra dan Seukar



yang mana kah yang paling cocok ??
silahkan ikuti poolingnya..
Yaaa..... Iya lah.......
Gwa sih bakal milih yang pilihan **...... Secara gitu loh....aduuh
Bald

Kang Ibow
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 353
Age : 35
Lokasi : Jakarta, Karawang, Bandung, tinggal pilih...
Registration date : 02.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Kang Ibow on Tue Nov 20, 2007 6:38 am

poets wrote:
aji2003 wrote:Wah, pilihan di luhur sulit euy..

yah kita liat aja hasil polling..


Urang mah jadi inget soundtrack "Way Back Into Love" tea geuning..
Bisa teu nya diulik make waditra urang? :p
poets?


urusan ulik mengulik mah hayu wae...
kuduna bisa, make 2 laras.. ieu mah biasana urusan si ibow!! ngopi

tapi ngke, nya... sanggeus 11 januari...
sanggeus urang di- Barbar ajah ...
mg2 bisa nga- Heu,canggih dosen urang....

crazy
Hah... Naon...??? Aya naon Poets...???
Asa aya nu ngageroan urang euy...
Urang mah hayangna teu ngan make 2 laras euy... Kapikiran rek make musik inopatip keur nayagana.... Jadi kudu nungguan si Odom heula... Bisa leuwih ti 11 Januari tah mun kitu mah.... (asa laguna GIGI nya...?)
Bald

Kang Ibow
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 353
Age : 35
Lokasi : Jakarta, Karawang, Bandung, tinggal pilih...
Registration date : 02.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Sponsored content Today at 4:37 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 3 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik