Su-Surat-an

Halaman 2 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Saha Nu Paling Cocog janten Umed & Euis

16% 16% 
[ 3 ]
5% 5% 
[ 1 ]
11% 11% 
[ 2 ]
68% 68% 
[ 13 ]
 
Total Suara : 19

Re: Su-Surat-an

Post by Sina on Thu Oct 25, 2007 11:57 am

dagor dagor alus euyyyy.... teruskeun barudakkk...

seuri edan

Sina
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Jumlah posting : 384
Registration date : 28.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by supit on Thu Oct 25, 2007 1:34 pm

NyiRoroKudil wrote:
@kangsupit:panasaran,saha nu berpengalaman teh..Question
Alhmd ari panarasan mah,hehehe... Ieuhh,Nyai, saur sim abdi ge, teu kenging frontal, kedah disamarkan.... Ke OOT pribadi weh nya... heuheuheuheu... naon deuih
dagor dagor dagor

Nu pasti mah saur Aco "the kang Umed letter's writter" ge... It can be or it will be... Nu pasti mah "it ... be" dikalimah eta teh, soalna ditulis dua kali...

bari ninyuh kopi, jeung sampeu goreng, tuluy ngelepus, mmmhhhh nikmat nulisna sigana teh....

supit
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 321
Age : 36
Lokasi : Caket... Teu jauh...
Registration date : 31.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by abahsangpenyamun on Thu Oct 25, 2007 4:09 pm

miluan ah..
nyaho teu naha si umed ngirim surat siga kitu ka euis? 3 poe katukang umed nampa surat ti darman lanceukna euis. kieu eusi suratna..

ahad, ping 21 oktober 2007

assalamualaikum. umed sobat kuring,
hampura uing med, euis adi kuring ayeuna keur hahadean jeung si uhe urang batak tea. meureun maneh ge geus apal, da mun teu salah denge mah sababaraha poe katukang maranehna teh rek ngirim surat undangan kawinan maranehna.

sakali deui uing menta hampura ka didinya. lain uing teu hayang mantuan atawa ngadukung maneh med, palias teuing med! teuing make dukun timana atuh si beungeut kotak teh, nepi ka euis daek diajak kawin sagala. da lamun ditempo lahiriah na mah, tangtu bakal leuwih milih maneh atuh med. geura we tempo, awakna busekel, beuteung nambru, buuk awig2an. ngan meureun si muhendri tampubolon teh meunang di kawani jeung waktu hungkul med. manehna apal yen adi kuring teh memang keur butuh batur nu balaka daek sapapait samamanis. lamun didinya wakca ka euis saacan si uhe mah, meureun caritana bakal beda med! tapi pan maneh kakara wani ngirim surat saenggeus euis hahadean jeung si uhe. jadi meureun eta leuwihna si uhe ti maneh teh med.

ngaliwatan surat ieu, sakali deui uing rek sasadu ka ki sobat nu baheula jadi balad uing ngojay di walungan cijeler. anjeun teh asa geus jadi dulur pet ku hinis keur uing mah. muga2 didinya teu jadi pundung , pon kitu deui lamun nepi ka megatkeun tali silaturahim antara urang duaan, atawa kulawarga urang duaan. ulah med! pan kawajiban urang eta teh, manjangkeun tali silaturahim jeung papada dulur saiman mah. sakali deui uing seja mundut kaikhlasan didinya. hampura jeung panuhun ti kuring. wassalam

sobat anjeun

darman

abahsangpenyamun
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 289
Age : 34
Lokasi : iraha ka kodim deui?
Registration date : 23.04.07

Lihat profil user http://abahsangpenyamun.co.cc

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Sina on Thu Oct 25, 2007 5:32 pm

Bah, di kantor urang aya jelema nu ngaran na Darman Sihombing huahahahaha Nyaan ieu... sori OOT...

seuri edan seuri edan

Jadi hayang nulis surat ti Bang Muhendri Tampubolon yeuh... ngan wanci na balik ka imah...

Sina
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Jumlah posting : 384
Registration date : 28.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by supit on Fri Oct 26, 2007 10:08 am

Eeh... nembe terang ningan upami uhe teh nami lengkapna muhendri tampubolon, deuh na...

Ngakak

supit
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 321
Age : 36
Lokasi : Caket... Teu jauh...
Registration date : 31.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Muy_Abi on Fri Oct 26, 2007 10:29 am

supit wrote:Eeh... nembe terang ningan upami uhe teh nami lengkapna muhendri tampubolon, deuh na...

Ngakak
emang Umed naon kitu??

Pan SUMEDII HUTAPEA

nya bra.. hulu tampak peang tea geningan seuri edan

_________________
ayo Revenant!!
HAJAR!!!

Muy_Abi
Jabur
Jabur

Male
Jumlah posting : 1243
Age : 34
Lokasi : .:: dimana ada dirimu ::.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://machmoey.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by ainKobra on Fri Oct 26, 2007 2:47 pm

Muy_Abi wrote:
supit wrote:Eeh... nembe terang ningan upami uhe teh nami lengkapna muhendri tampubolon, deuh na...

Ngakak
emang Umed naon kitu??

Pan SUMEDII HUTAPEA

nya bra.. hulu tampak peang tea geningan seuri edan

sip2.. trus ajah trus.. terus keun weh sampai sulabaya...

_________________
PLGD apa lu mau gw ada

Sesungguhnya kehidupan dunia hanyalah permainan dan sendagurau. Dan jika kamu beriman dan bertaqwa, Allah akan memberikan pahala kepadamu dan Dia tidak akan meminta harta-hartamu. (QS.47:36).

ainKobra
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Male
Jumlah posting : 492
Age : 30
Lokasi : .:luhurgunungnyanghareupkakulon duapuluhtilusetengahdarajatkakaler:.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://ainkobra.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Muy_Abi on Fri Oct 26, 2007 11:30 pm

kabayang saminggu saanggeusna pas si euis keur leumpang ka Salman panggih jeung Ahong sobatna umed.

------------------------------
Ahong : hay.. euis, lek kamana ?? hayyaaa.. ka salman hay..

Euis : eh aya ahong geningan, muhun bade sholat ??

ahong :oe juga mau ke salman.. hayu baleng.. hayyaaa.

euis : ehmmmm Ko Ahong, euis teh bade tumaros.

ahong : euis mau tumalos apa ama oe? jangan-jangan heu..heu, adeuuuh..

euis : ah si engko mah bisa wae, terang we euis bade tumaros naon.

ahong : eh..naon sih nu ahong teu telang... ahong gitu loh.. kunaon sono euis teh??

euis : euuuu... hmmm.. henteu sih, mung hoyong terang hungkul.
ahong : hoyong telang ? telang naon.. ka kang hobloh wae atuh.. eh naha oe jadi ngoblolkeun hobloh... sok euis bade telang ngeunaan saha ?? eh ngeunaan naon.. meuleun oe bisa babantu..kawas pembantu tea gening.

euis : muhun euis hoyong terang kabarna kang umed.

ahong : oo kabalna si bolokokok eta,.. cageul keneh da, lintuh deui, ayeunna mah lada botak si bolokokok teh, jiga olay manehna mah, leueul, eh eta mah belut, jiga kumaha olay teh, nyoco... tah eta, nyoco, lada galak deui, naon sih olay nu gagah jeung galak..

euis : Oray Sawah??

Ahong : lain,eta mah budug naon deui..hayyaaa

euis : Sanca ??

Ahong : lain, naonnya ?? hayyaaa

euis : Piton ??

Ahong : kulang galak.kulang galak, naonnya..

euis : KOBRA ???

ahong : tah eta KOBLA.. jiga kitu si bolokok te,.. masih nyoco.,, emangna kunaon jeung si KOBLA, eh umed,.. eh alus oge si bolokokok digeloan KOBLA teh, kunaon cenah si KOBLA teh?? euis geus teu dicoco deui kitu ?

euis : ah Ko Ahong bisa wae Isin , henteu kang, abdi ngaraosna kang umed teh janten beda ka abdi, kira-kira kunaon ?

ahong : Kalaosna beda ku euis ?? si KOBLA keul nyeuli waos meuleun.. ah da kamali, poe jumaah ulin ka imah oe mah sehat2 wae, da mamawa lansel badag, sugan oe teh kabul ti imahna, da mondok diimah oe oge, tuluy si bolokokok KOBLA ge meakeun bungbuahan nu aya diimah oe, padahal lek dijieun jus ku oe teh, da pas ngadahal buah eta, nyalitakeun euis da, jelo pisan, cenah mah buah eta teh buah kabeuki euis.. hayyaaa

euis : oh enya??!! , Kang Umed nyarita ngeunaan euis.. ny arita naon??buah kabeuki euis ?? apal keneh geuning kang umed teh.duh eta teh buah nu pernah diala babarengan Isin

ahong : nyalita naon.. si bolokokok ?? panjang calitana euis,.. eh geningan komat.. oe sholat heula, engke calita2 deui we..

euis : oo kitu nya, ulah hilap nya ko , ku euis diantos caritana.
ahong : enya2 , engke ka Aula Timul we, oe aya di MBWG da.

----------------------------------------------------------

tah kitu meureun carita ti ahong sobat umed, pas panggih jeung euis di salman heu..heu

_________________
ayo Revenant!!
HAJAR!!!

Muy_Abi
Jabur
Jabur

Male
Jumlah posting : 1243
Age : 34
Lokasi : .:: dimana ada dirimu ::.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://machmoey.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Kang Ibow on Sun Oct 28, 2007 7:12 am

seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan
Ngakak Ngakak Ngakak Ngakak
Bald

Kang Ibow
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 353
Age : 35
Lokasi : Jakarta, Karawang, Bandung, tinggal pilih...
Registration date : 02.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Sekretaris Daerah on Sun Oct 28, 2007 8:51 pm

euleuh kreatif pisan emang warga kabupaten sampurasun teh..
sae pisan..
jadi reueus macana oge.

langkung sae deui pami nu tos ngadamel postingan "stick to the character"

Kang Billy = umed
mamang uing = euis scratch
abah ilham = darman
kang mahmuy = ahong
aya nu kaliwat teu nya ?


sok ah mangga dihaturanan,
kira2 bakal aya saha deui nu muncul nya ??
jigana mah satpam can aya, pa lurah can aya, nu ngajaga warung can aya,
hansip can aya, sobatna euis can aya...
jigana rea keneh nu can pucunghul yeuh..sok ah, jadi panasaran kami teh yeuh...
lumayan hiburan pas nginspeksi daerah-daerah teh (baca porum-porum)
cag ah

_________________
Satpol PP siap-siap minggu-minggu ieu urang ngayakeun razia... razia PMA

Sekretaris Daerah
Admin

Male
Jumlah posting : 759
Age : 45
Lokasi : .:: dimana bumi dipijak ::.
Registration date : 17.04.07

Lihat profil user http://lssitb.editboard.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by ainKobra on Mon Oct 29, 2007 12:38 am

Muy_Abi wrote:kabayang saminggu saanggeusna pas si euis keur leumpang ka Salman panggih jeung Ahong sobatna umed.

------------------------------
Ahong : hay.. euis, lek kamana ?? hayyaaa.. ka salman hay..

Euis : eh aya ahong geningan, muhun bade sholat ??

ahong :oe juga mau ke salman.. hayu baleng.. hayyaaa.

euis : ehmmmm Ko Ahong, euis teh bade tumaros.

ahong : euis mau tumalos apa ama oe? jangan-jangan heu..heu, adeuuuh..

euis : ah si engko mah bisa wae, terang we euis bade tumaros naon.

ahong : eh..naon sih nu ahong teu telang... ahong gitu loh.. kunaon sono euis teh??

euis : euuuu... hmmm.. henteu sih, mung hoyong terang hungkul.
ahong : hoyong telang ? telang naon.. ka kang hobloh wae atuh.. eh naha oe jadi ngoblolkeun hobloh... sok euis bade telang ngeunaan saha ?? eh ngeunaan naon.. meuleun oe bisa babantu..kawas pembantu tea gening.

euis : muhun euis hoyong terang kabarna kang umed.

ahong : oo kabalna si bolokokok eta,.. cageul keneh da, lintuh deui, ayeunna mah lada botak si bolokokok teh, jiga olay manehna mah, leueul, eh eta mah belut, jiga kumaha olay teh, nyoco... tah eta, nyoco, lada galak deui, naon sih olay nu gagah jeung galak..

euis : Oray Sawah??

Ahong : lain,eta mah budug naon deui..hayyaaa

euis : Sanca ??

Ahong : lain, naonnya ?? hayyaaa

euis : Piton ??

Ahong : kulang galak.kulang galak, naonnya..

euis : KOBRA ???

ahong : tah eta KOBLA.. jiga kitu si bolokok te,.. masih nyoco.,, emangna kunaon jeung si KOBLA, eh umed,.. eh alus oge si bolokokok digeloan KOBLA teh, kunaon cenah si KOBLA teh?? euis geus teu dicoco deui kitu ?

euis : ah Ko Ahong bisa wae Isin , henteu kang, abdi ngaraosna kang umed teh janten beda ka abdi, kira-kira kunaon ?

ahong : Kalaosna beda ku euis ?? si KOBLA keul nyeuli waos meuleun.. ah da kamali, poe jumaah ulin ka imah oe mah sehat2 wae, da mamawa lansel badag, sugan oe teh kabul ti imahna, da mondok diimah oe oge, tuluy si bolokokok KOBLA ge meakeun bungbuahan nu aya diimah oe, padahal lek dijieun jus ku oe teh, da pas ngadahal buah eta, nyalitakeun euis da, jelo pisan, cenah mah buah eta teh buah kabeuki euis.. hayyaaa

euis : oh enya??!! , Kang Umed nyarita ngeunaan euis.. ny arita naon??buah kabeuki euis ?? apal keneh geuning kang umed teh.duh eta teh buah nu pernah diala babarengan Isin

ahong : nyalita naon.. si bolokokok ?? panjang calitana euis,.. eh geningan komat.. oe sholat heula, engke calita2 deui we..

euis : oo kitu nya, ulah hilap nya ko , ku euis diantos caritana.
ahong : enya2 , engke ka Aula Timul we, oe aya di MBWG da.

----------------------------------------------------------

tah kitu meureun carita ti ahong sobat umed, pas panggih jeung euis di salman heu..heu

okeh ahong... emang maneh babaturan urang pisan euy...
ngarti weh... tapi atuh nang... plis.. aduuh

_________________
PLGD apa lu mau gw ada

Sesungguhnya kehidupan dunia hanyalah permainan dan sendagurau. Dan jika kamu beriman dan bertaqwa, Allah akan memberikan pahala kepadamu dan Dia tidak akan meminta harta-hartamu. (QS.47:36).

ainKobra
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Male
Jumlah posting : 492
Age : 30
Lokasi : .:luhurgunungnyanghareupkakulon duapuluhtilusetengahdarajatkakaler:.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://ainkobra.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Su-Surat-an

Post by poets on Mon Oct 29, 2007 3:27 pm

Sekretaris Daerah wrote:euleuh kreatif pisan emang warga kabupaten sampurasun teh..
sae pisan..
jadi reueus macana oge.

langkung sae deui pami nu tos ngadamel postingan "stick to the character"

Kang Billy = umed
mamang uing = euis scratch
abah ilham = darman
kang mahmuy = ahong
aya nu kaliwat teu nya ?


sok ah mangga dihaturanan,
kira2 bakal aya saha deui nu muncul nya ??
jigana mah satpam can aya, pa lurah can aya, nu ngajaga warung can aya,
hansip can aya, sobatna euis can aya...
jigana rea keneh nu can pucunghul yeuh..sok ah, jadi panasaran kami teh yeuh...
lumayan hiburan pas nginspeksi daerah-daerah teh (baca porum-porum)
cag ah


pami kitu mah, kami jadi nayaga we, nya.........
dung pak tuk...... !!!
heu..heu heu..heu

_________________
- h i s a n i k i r t u p -

poets
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Female
Jumlah posting : 93
Age : 31
Lokasi : bandungtimur, tapi ga timur2 amat..
Registration date : 25.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Kang Ihsan on Mon Oct 29, 2007 7:34 pm

ka payuneun
kang umed
di lembur ieu..

kang umed...
sateuacanna abdi neda dihapunten. reh na salami ieu ku naon euis sapertos nu cangcaya ka kang umed teh lantaran abdi.

serat-serat nu kang umed kintunkeun ka euis, teu acan kantos dugi ka jinisna. kumargi, sateuacanna serat-serat eta teh parantos dipaok ku abdi. janten euis teu terang kana eusi hate kang umed nu saleresna..

kang umed..
saleresna teu aya maksad ti abdi kanggo ngahalang-halang pamaksadan kang umed ka neng euis teh. mung, abdi teh kadesek ku pangabutuh hirup. bang uhe ngajangjian, kanggo unggal serat ti kang umed kanggo euis dihargaan sapuluh rebu.

kang umed..
ayeuna abdi sadar, saatos terang kumaha cinta na kang umed ka euis teh. oge kumaha cinta na euis ka kang umed, saatos nguping beja ti ahong.
tapi nu utamina mah, abdi ngawantun-wantun maneh kanggo nyerat ieu teh pedah bang uhe jalir. dugi ka ayeuna can sakali-kali acan mayar serat-serat nu ku abdi paok.

ku kituna, abdi ngintun serat ieu. mugia kang umed ngahapunten samudaya kalepatan abdi salami ieu.

salam baktos,

maling surat

n.b. ngahaja abdi nyamurkeun diri, teu nyerat identitas, bilih kang umed bendu ka abdi. sakantenan abdi ngintun buah s******i kanggo neng euis..

Kang Ihsan
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 339
Age : 38
Lokasi : di payuneun komputer
Registration date : 29.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by ainKobra on Mon Oct 29, 2007 8:02 pm

Kang Ihsan wrote:ka payuneun
kang umed
di lembur ieu..

kang umed...
sateuacanna abdi neda dihapunten. reh na salami ieu ku naon euis sapertos nu cangcaya ka kang umed teh lantaran abdi.

serat-serat nu kang umed kintunkeun ka euis, teu acan kantos dugi ka jinisna. kumargi, sateuacanna serat-serat eta teh parantos dipaok ku abdi. janten euis teu terang kana eusi hate kang umed nu saleresna..

kang umed..
saleresna teu aya maksad ti abdi kanggo ngahalang-halang pamaksadan kang umed ka neng euis teh. mung, abdi teh kadesek ku pangabutuh hirup. bang uhe ngajangjian, kanggo unggal serat ti kang umed kanggo euis dihargaan sapuluh rebu.

kang umed..
ayeuna abdi sadar, saatos terang kumaha cinta na kang umed ka euis teh. oge kumaha cinta na euis ka kang umed, saatos nguping beja ti ahong.
tapi nu utamina mah, abdi ngawantun-wantun maneh kanggo nyerat ieu teh pedah bang uhe jalir. dugi ka ayeuna can sakali-kali acan mayar serat-serat nu ku abdi paok.

ku kituna, abdi ngintun serat ieu. mugia kang umed ngahapunten samudaya kalepatan abdi salami ieu.

salam baktos,

maling surat

n.b. ngahaja abdi nyamurkeun diri, teu nyerat identitas, bilih kang umed bendu ka abdi. sakantenan abdi ngintun buah s******i kanggo neng euis..

anjir siah teh.. tukang pos teu baleg.. wawanianan maling surat kuring.. awas siah..mun papanggih jeung kuring.. ku kuring rek di Barbar ajah Barbar ajah Barbar ajah (ceuk si umed teh kukulutus na jero hate)...

eh adan magrib kadenge tah.. tuluy solat weh si umed teh....
sanggeus sholat si umed tuluy ngadoa...

mugia simkuring dipasihan euis-euis nu langkung sae deui.. Amiiin...
(nga du'a ka Allah) pan aya pepatah, yen orang nu di aniaya iA dikabulkeun doana.. Amiiin...

_________________
PLGD apa lu mau gw ada

Sesungguhnya kehidupan dunia hanyalah permainan dan sendagurau. Dan jika kamu beriman dan bertaqwa, Allah akan memberikan pahala kepadamu dan Dia tidak akan meminta harta-hartamu. (QS.47:36).

ainKobra
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Male
Jumlah posting : 492
Age : 30
Lokasi : .:luhurgunungnyanghareupkakulon duapuluhtilusetengahdarajatkakaler:.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://ainkobra.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by manguing on Mon Oct 29, 2007 8:25 pm

Si Umed keur ngopi di salahsahiji warung di Cikole. Manehna teh diuk nyangsaya diwarung. Neng Ai Misyeu (anakna nu boga warung) karunyaeun nempo si Umed nu ngalimba tea. Tungtungna neng Misyeu narosan ka Umed.
Neng Ai Misyeu (NAM) : Kang, abdi ningali akang teh kawas nu gaduh pasualan nu sakitu ageungna. Kunaon,Kang? sugan abdi tiasa ngabantosan.Punteun,Kang.bilih abdi tos kumawantun kiyeu.
Umed (U) : (Kageureuwahkeun)o...eu...tos bade tutupnya warungna. Punteun atuh bilih abdi kalamian nangkring di warungna.
NAM : (gumujeung) sanes kitu,Kang? lami keneh da tutupna oge. Tadi teh abdi tataros bilih akang kagungan pasualan anu kaliwat saking.Mingkin abdi tiasa ngabantosan.Tah kitu, Kang. Janteun sanes bade tutup. giggle
U : Embarassed oh kitu. heuheuheu...katohyan atuhnya kuring tadi keur ngalamun. Jadi pengen malu. aduuh Embarassed . Yah....kitulah,Teh. Simkuring teh kagungan sobat awewe anu deukeut pisan. Tapi simkuring teh kalahka ngalunjak atawa teuing sarakah,simkuring teh kalahka jadi bogoh ka sobat eta. Naha nu kitu teh salah,Teh?
NAM : Oh,janteun perkawis hate ieu teh,Kang. Nya heunteu atuh,Kang. Wajar atuh ari akang salaku pameugeut bogoh ka sobat akang salaku istri. Naha lebeh mana lepatna?Jabrod weh,Kang?tong seueur teuing pertimbangan.Sok komo deui akang tos kenal cakeut sareung manehna mah.
U : Lepatna teh nyaeta sobat kuring teh tos gaduh calon, malihan mah tos masihkeun surat ondangan sagala rupa.Masihkeun suratna oge saatos kuring ngintunkeun serat nu ngajentrekeun yen kuring boga rasa kacinta ka manehna. Tah iyeu surat ondangannnana oge.(Sor Umed merekeun surat ondangan ka NAM)
NAM : (Nempo poto Euis) wah geulis pisan,Kang! Pantesan Akang kuat ka nyangsaya kitu.Tapi kela...kela...naha nu pamegetna teh siga Bang Bolon.
(Rikat NAM ,muka ondangan tuluy dibaca) Menikah Euis dengan Muhendri Tampubolon.Ah...teu mungkin. Cilaka ari kieu mah,Kang.
U : Keheula,Teh! Naha si Teteh kalahka jadi langkung keuheul tibatan kuring. Kunaon,Teh? Aya naon iyeu teh,Teh?
NAM : euh...punteun,Kang. Naha iyeu teh leres,Kang.Teh Euis bade nikah sareung bang Bolon.
U : Sanes bang Bolon tapi si Uhe.
NAM : yah teu langkung eta mah.Da jalmina mah eta-eta keneh.keneh-keneh kehed. Eh,punteun,Kang kumawantun nyarios kasar iyeu teh.Eta tuda ningali beungeut si bang Bolon. Kang pami tiasa mah,bolaykeun Kang.Pami akang bogoh pisan ka Teh Euis,bolaykeun nikahna teh Euis jeung si Bolon teh. Si Bolon teh bajingan,Kang. Jelema teu boga cedo.Ucing runtah,borokokok,tai hiangan....
U:Heup,ah Teh.Naha naon kasalahan si Uhe ka teteh teh?nepikeun ka teteh semu nu ijid kitu ka si Uhe.
NAM : si Bolon teh...
Ibi tukang Warung: AIIIIIII....itu aya si Bolon. Dek disanghareupan moal.

_________________
Bila kata tak lagi bermakna lebih baik diam saja
Bila diam tak lagi bermakna lebih baik tidur saja

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Kang Ibow on Tue Oct 30, 2007 6:42 am

Tah geus kitu aya musik... naon sih biasana teh musik nu mengiringi suasana menegangkan...??? Dina laras salendro mun teu salah mah....
Poets...? Poets...? Musik naon euy...? JIRO kitu....??

ning,, no'ong,, ning,, noong,, ning,, no'ong,,.....
Dung papapapapapak bang pak....!!!!! Bang deung Pak tuk dong...!!
Goooooong.........!!!!! (Bari jeung nayaga rame....!!!)
Bald

Kang Ibow
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 353
Age : 35
Lokasi : Jakarta, Karawang, Bandung, tinggal pilih...
Registration date : 02.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Su-Surat-an

Post by poets on Tue Oct 30, 2007 4:51 pm

Kang Ibow wrote:Tah geus kitu aya musik... naon sih biasana teh musik nu mengiringi suasana menegangkan...??? Dina laras salendro mun teu salah mah....
Poets...? Poets...? Musik naon euy...? JIRO kitu....??

ning,, no'ong,, ning,, noong,, ning,, no'ong,,.....
Dung papapapapapak bang pak....!!!!! Bang deung Pak tuk dong...!!
Goooooong.........!!!!! (Bari jeung nayaga rame....!!!)
Bald


sapuk, bow!!! dimusrikan... eh, dimusikan.....

aduuh
waduh.. ulah jiro, lah.. bosen...
maenya unggal longser nga-jiro nu eta, hehe.....
hayu urang ulik weh....

nu rada sumatraan kitu musikna.. kumaha?!!
<aduh, ga ada emoticon nu make ulos...>
Ratata Jeep

_________________
- h i s a n i k i r t u p -

poets
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Female
Jumlah posting : 93
Age : 31
Lokasi : bandungtimur, tapi ga timur2 amat..
Registration date : 25.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by wakilbupati on Tue Oct 30, 2007 7:26 pm

aing-aing...


Uhe (make logat batak): hey eneng yang zantik, makin hari .. eneng makin zantik.. (sabari noel gadona neng Misyeu). zuaca mendung tak mengurangi cerahnya muka eneng yang manis.

Neng Misyeu : ( sabari rada risi). mau ngaleueut apa bang?

Uhe : ah biaza aja neng, kopi.. kopi, kopinya yang manis ya neng, kaya muka eneng.
waaahaaaa, adza kang umed zuga disini, apa kabarnya lek umed ni, kian hari muka lek umed makin tak zedap dipandang. tak usalah kaw bersedii, cem awan mendung tak berarti kelabu.

Umed : ah ga ada apa-apa bang. (ketus). tuluy balik weh, neng teu janten mesen kopina.. (balik weh)


Uhe : haha muram kali wazahnya.. tapi tak mengapa.. dizini masih ada eneng kan? benar tak neng?

Misyeu : ieu kopinya bang! abdi ka pengker heula

Uhe : laaa, cem mana eneng ini?, temani la awak, tak mungkin laa awak ngobrol sama kopi..,

Misyeu rada lieur, sabab hayang geura indit.

Uhe : hey neng..., maapkan lah abang neng, zewaktu itu abang memang hilap neng, zudahlah ya neng, (sabari ngusap-ngusap leungeun si eneng)

Misyeu : (leungeuna tuluy diangkat) bang meningan abang indit!

Uhe : cem galak kali eneng ini, tapi makin galak zemakin zantil

Misyeu : (beuki ngambek) INDIIIIT,(tuluy ngabanjurkeun kopi)

Uhe : Oke.- Oke awak pergi, tapi abang ngutang dzulu ya neng

Misyeu : INDIIIIIIT

wakilbupati
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Jumlah posting : 60
Registration date : 25.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Sina on Tue Oct 30, 2007 10:49 pm

jadi wani teu ieu teh? angkatan muda berpartisipasi oge atuh... mana nih...

Pangnyieunkeun monolog pamaen jeung dialoh jeung nayaga oge euy.... poets??? Razz Razz

Sina
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Jumlah posting : 384
Registration date : 28.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

duh bentang...

Post by ririwa kobam on Tue Oct 30, 2007 11:28 pm

Ngakak

jir, rame euy....
iraha si umed'na ningal bentang... mau nangis

_________________
wait and bleed...

JABAT ERAT DARI KAMI...

ririwa kobam
P M A
P M A

Male
Jumlah posting : 25
Age : 32
Lokasi : kopo rock city
Registration date : 30.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Kang Ibow on Wed Oct 31, 2007 6:30 am

Sina wrote:jadi wani teu ieu teh? angkatan muda berpartisipasi oge atuh... mana nih...

Pangnyieunkeun monolog pamaen jeung dialoh jeung nayaga oge euy.... poets??? Razz Razz
Ceuk nayaga teh,,, "Keun weh neng Misyeu, da emang kawas kitu jalma nu loba teuing dahar a**i*g mah..."
Dung pak tuk...... Walaaahhh....
Bald

Kang Ibow
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 353
Age : 35
Lokasi : Jakarta, Karawang, Bandung, tinggal pilih...
Registration date : 02.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by wakilbupati on Wed Oct 31, 2007 11:04 am

Kang Ibow wrote:
Ceuk nayaga teh,,, "Keun weh neng Misyeu, da emang kawas kitu jalma nu loba teuing dahar a**i*g mah..."
Dung pak tuk...... Walaaahhh....
Bald

wakakakak, edan pisan mun longser jiga kitu nya
leuwih edan tibatan Masri

wakilbupati
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Jumlah posting : 60
Registration date : 25.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Muy_Abi on Wed Oct 31, 2007 11:36 am

wakilbupati wrote:
Kang Ibow wrote:
Ceuk nayaga teh,,, "Keun weh neng Misyeu, da emang kawas kitu jalma nu loba teuing dahar a**i*g mah..."
Dung pak tuk...... Walaaahhh....
Bald

wakakakak, edan pisan mun longser jiga kitu nya
leuwih edan tibatan Masri

wah SARA--SARA..

PROVOKASI...
hati-hati

PROVOKASI

_________________
ayo Revenant!!
HAJAR!!!

Muy_Abi
Jabur
Jabur

Male
Jumlah posting : 1243
Age : 34
Lokasi : .:: dimana ada dirimu ::.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://machmoey.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by abahsangpenyamun on Wed Oct 31, 2007 2:44 pm

rame euy,, urang hayang berusul, lamun meunang eta ge..

nu kahiji
enya euy.. tong frontal teuing ah lamun ngabahas kesukuan teh, bisi terjadi rorombeheun (baca: perpecahan suku). pan budak lss (nu miluan forum oge) teh meureun teu kabeh urang sunda. di na enya na ge urang sunda, bisi we manehna teu resep ari urangna garila teuing mah.. kitu oge masalah percintaan, bisi we ternyata jelema na teu genah atawa teu tarima. URANG MAEN CANTIK SAJAH.. MACAM PERSIB LAH..

nu kadua
menarik yeuh thread teh, komo lamun eusi carita na ditepikeun ku bentuk surat, ngarah rada unik. tuluy nyieun urang2 leuwih kreatif, kumaha nepikeun carita tapi bentuk na teu standar siga naskah biasa. terus bener ceuk pa sekda, mun bs mah nu pernah posting jadi tokoh tertentu, tetep jadi tokoh eta (ngarah penokohanna teu awut2an)

kitu ceuk uing mah.. nyanggakeun..

abahsangpenyamun
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 289
Age : 34
Lokasi : iraha ka kodim deui?
Registration date : 23.04.07

Lihat profil user http://abahsangpenyamun.co.cc

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Kang Ibow on Wed Oct 31, 2007 3:52 pm

Mun urang angger jadi nayaga, meunang teu???
Da bakat urang mah jadi nayaga euy....
Bald

Kang Ibow
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 353
Age : 35
Lokasi : Jakarta, Karawang, Bandung, tinggal pilih...
Registration date : 02.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Sponsored content Today at 4:36 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 2 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik