Su-Surat-an

Halaman 5 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Saha Nu Paling Cocog janten Umed & Euis

16% 16% 
[ 3 ]
5% 5% 
[ 1 ]
11% 11% 
[ 2 ]
68% 68% 
[ 13 ]
 
Total Suara : 19

Re: Su-Surat-an

Post by ainKobra on Sat Dec 29, 2007 2:22 am

manguing wrote:
supit wrote:hahahaha..... kuring mah teu apal kang...
ieu teh ngan sahiliwir hungkul, moal diteruskeun deui....

curhat ieu mah :
jadi inget minggu kamari keur ngutak-ngatik CD data baheula, pas dibuka aya videoklip iklan nu dijieun ngadadak tea,jang pagelaran 2004 asana mah, padahal urang neangan di LSS geus euweuh... aduh seuseurian sorangan nempona... ke mun balik cuti ku urang diupload deui ka kompi LSS....

Euis jeung Umedna keur pakeum sigana teh,nya.... hehehe
Keur lliburan keneh meureunan,Pit!
atawa geus rieut neangan tungtungna iyeu teh. heuheuheuheuh.
Maenya kudu dijieun pool oge keur nangtukeun panungtungna.

sae2.. mangga weh diteraskeun.. akhirna bade kukumaha ge.. nya pasti titingali heula.. hade atawa goreng jang si umed (heu heu)

cikan.. sok atuh mangga kaluarkeun kreatipitasna sangkan ieu jadi cacaritaan nu sae... heu heu.. mangga ah..

_________________
PLGD apa lu mau gw ada

Sesungguhnya kehidupan dunia hanyalah permainan dan sendagurau. Dan jika kamu beriman dan bertaqwa, Allah akan memberikan pahala kepadamu dan Dia tidak akan meminta harta-hartamu. (QS.47:36).

ainKobra
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Male
Jumlah posting : 492
Age : 30
Lokasi : .:luhurgunungnyanghareupkakulon duapuluhtilusetengahdarajatkakaler:.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://ainkobra.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by ainKobra on Fri Aug 29, 2008 12:57 am

seuri edan seuri edan seuri edan

kakara maca deui ti mimiti.. pikaseurieun ieu surat teh..
haduuuuh.. ternyata geus ampir sataun katukang nya.. hmmh.. teu karasa nya.. kumaha nya.. edan lah... kuring ge teu nyangka bisa nyieun surat nu kitu... halah..

adaa daah adaa daah adaa daah

_________________
PLGD apa lu mau gw ada

Sesungguhnya kehidupan dunia hanyalah permainan dan sendagurau. Dan jika kamu beriman dan bertaqwa, Allah akan memberikan pahala kepadamu dan Dia tidak akan meminta harta-hartamu. (QS.47:36).

ainKobra
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Male
Jumlah posting : 492
Age : 30
Lokasi : .:luhurgunungnyanghareupkakulon duapuluhtilusetengahdarajatkakaler:.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://ainkobra.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by cidfofa on Sun Sep 14, 2008 7:28 am

heuheu..jigana gara2 taun lalu mah masih keneh aya inspirasi nya, bil? giggle

cidfofa
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Female
Jumlah posting : 294
Age : 30
Registration date : 17.04.07

Lihat profil user http://seeastrid.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by wawan on Mon Sep 15, 2008 4:53 am

haung.....

wawan
wiraswastah
wiraswastah

Jumlah posting : 53
Registration date : 18.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by dadotea on Mon Sep 15, 2008 4:17 pm

wawan wrote:haung.....
Naha haung waw??

lainna kuuuk...keruuukk

dadotea
Pengurus Inti
Pengurus Inti

Male
Jumlah posting : 612
Age : 34
Lokasi : Bandung-Rantau-Sengata-Bunyu-Pendopo
Registration date : 17.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by ainKobra on Mon Sep 15, 2008 4:47 pm

cidfofa wrote:heuheu..jigana gara2 taun lalu mah masih keneh aya inspirasi nya, bil? giggle

haeuuuh.. inspirasi..
ayeuna ge aya keneh inspirasina mah..
ngan tos ngalih inspirasina..
duka atuh.. udar-ider wae..
nya resepna kitu meureun..
sawios lah.. urang tingalikeun weh..

_________________
PLGD apa lu mau gw ada

Sesungguhnya kehidupan dunia hanyalah permainan dan sendagurau. Dan jika kamu beriman dan bertaqwa, Allah akan memberikan pahala kepadamu dan Dia tidak akan meminta harta-hartamu. (QS.47:36).

ainKobra
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Male
Jumlah posting : 492
Age : 30
Lokasi : .:luhurgunungnyanghareupkakulon duapuluhtilusetengahdarajatkakaler:.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://ainkobra.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Muy_Abi on Tue Sep 16, 2008 10:28 am

ayeunna euweuh inspirasi kitu ??
yakiin, ?? sangkan panggih wae unggal poe oge

_________________
ayo Revenant!!
HAJAR!!!

Muy_Abi
Jabur
Jabur

Male
Jumlah posting : 1243
Age : 34
Lokasi : .:: dimana ada dirimu ::.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://machmoey.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by manguing on Tue Sep 16, 2008 8:28 pm

Assalaamu'alaikum,w.r.w.b.
Kang Umed,kumaha kabarna? mugia akang aya dina ginanjar kawilujeungan. Alhamdulillah Euis oge masih keneh dipasihan kasehatan lahir sareung kakiatan batin ku 4JJ.
Kang, saleresna tos ti kapungkur Euis hoyong nyerat serat ka akang teh. mung duka kunaon,nembe oge seratan sa kecap, dadak dumadak teu aya ideu bade nyerat naon ka akang teh.
Alhamdulillah ayeuna mah kaleresan sasih shaum. Euis mung mundut ppangapunteun ti akangnya. Rumaos Euis kantos ngaraheutkeun manah akang. Mugia sing jembar pangampura.
Kang, Euis teh tos 8 sasih matuh di nagarina kanselir. Kaleresan didieu teh Euis pendak sareung urang bandung oge.
Saurna mah anjeunna teh uningaeun ka rerencangan akang anu namina kang Kobra tea. anjeunna nitip salam ngalangkung akang kanggo kang Kobra.
Sakieu heula serat ti abdi,Kang. Aeh muhun supados langkung enggal mah, mending nganggo email wae seseratannana,atanapi nganggo ym. Akang uningan pan email sareung ym?
Mangga kang

Göttingen,September 2008

Euis Awang

_________________
Bila kata tak lagi bermakna lebih baik diam saja
Bila diam tak lagi bermakna lebih baik tidur saja

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Sina on Wed Sep 17, 2008 8:22 am

euis na janggotan jeung kumisan jigana ieu mah hehehe...

Neng Euis nu pang geulis na sa dunia, sok sanaos tos tebih ti panon ngan deukeut na hate akang... sok sanaos tos ngaraheutkeun hate akang, sok sanaos tos nyandak hate akang.. Neng mah anggeur wae istri nu dina impenan akang peuting jeung beurang...

Kumaha oge di nagari batur tong hilap nyandak jaket da leungeun akang mah moal nepi ka ditu jang ngahaneutkeun Neng... ngan mudah2an hate Neng mah haneut ku cinta Akang... Akang didieu tos munggaran deui lalampahan anu anyar... hatur nuhun kana dua' na... Allah tos maparin kakiatan kanggo akang... kukitu na akang oge nga dua' nu sami kanggo Neng...

perkawis ideu mah. tos tong dipikiran deui Akang oge ngaraos anu sami jiga Neng, dah ieu asa rek budal wae ku kecap cinta jeung sono... sok engke akang dugikeun ieu salam teh ka Kang Kobra, saha nenehna rerencangan akang teh supados lengkap ieu salam teh... leres kumaha mun urang ceting wae... tah ieu id YM akang.. akangnaeuisnugeulis@yahoo.com .. diantos nya Neng..

Bojong Kenyot, gigireun pom bensin, dihandapeun pohon rambutan
With Leup

Kang Umed.

<<<<(((( TONG KOMEN BASA SUNDA URANG PLIS HEHEHE ))))>>>>

Sina
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Jumlah posting : 384
Registration date : 28.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by manguing on Wed Sep 17, 2008 2:58 pm

Ass.w.r.w.b.
Kang Umed,alhamdulillah seratan ti akang teh tos katampi,nembe pisan diaos ku Euis. Nganggo naon Kang ngintunkeunnana? tara tisasari PT POS tiasa saenggal kiyeu...heuheuheu... boa-boa nganggo bueknya ngirimkeunnana..heuheuheu. Aeh punteun Kang tos kumawantun ngabanyol payuneun jojon...heuheu..
Alhamdulillah pami akang tos tiasa ngawangun lalampahan nu enggal mah. Euis mah mung tiasa ngado'akeun wae.pray
Nuhun oge ku pangersa cintana akang ka Euis,anu sakitu muihna..Euis janteun tambih isin. Embarassed
Aeh geuningan akang mah tos kagungan imelnya. Euis wae anu ngajakna teu acan kagungan...heuheu...
Akang ayeuna teh kaping 17 Ramadhan,saur guru ngaji Euis kapungkur mah kapingan sakieu teh,jungjungan urang Nabiullah Muhammad SAW munggaran nampi wahyu ti 4JJ. Dina kaping iyeu oge saurna perang lahir di sagara keusik Badar di kawitan.
Akang mugia dina sasih ramadhan iyeu urang dipasihan kakiatan batin kanggo ngawengku nafsu. Pan saur babasan oge nafsu nu matak kaduhung,badan anu katempuhan...
Akang cekap sakieu heula waleran ti Euis. Nuhun kana pangrojong do'a ti akang.
Wassalam..
Goettingen, 17 Ramadhan 1429 H
sinareung tresna,

Euis Narawang Lawang Saawang Awang a.k.a. Euis Awang
Nb: rerencangan kang Kobra teh nenehna Maung...aya kulucunanya,Kang! heuheuheu

_________________
Bila kata tak lagi bermakna lebih baik diam saja
Bila diam tak lagi bermakna lebih baik tidur saja

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by ainKobra on Wed Sep 24, 2008 11:41 am

heuheuheu.. okeh2.. teruskeun euy.. teruuuuss sampe sulabaya..

_________________
PLGD apa lu mau gw ada

Sesungguhnya kehidupan dunia hanyalah permainan dan sendagurau. Dan jika kamu beriman dan bertaqwa, Allah akan memberikan pahala kepadamu dan Dia tidak akan meminta harta-hartamu. (QS.47:36).

ainKobra
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Male
Jumlah posting : 492
Age : 30
Lokasi : .:luhurgunungnyanghareupkakulon duapuluhtilusetengahdarajatkakaler:.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://ainkobra.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Sponsored content Today at 4:37 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 5 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik