Su-Surat-an

Halaman 4 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Saha Nu Paling Cocog janten Umed & Euis

16% 16% 
[ 3 ]
5% 5% 
[ 1 ]
11% 11% 
[ 2 ]
68% 68% 
[ 13 ]
 
Total Suara : 19

Su-Surat-an

Post by poets on Tue Nov 20, 2007 9:59 am

hayu urang ngulik nayagana, bow!!
urang neangan son-trek longser...
trus ngke nyieun album kompilasi OST longser surat tinggang palu

satuju!!! urang musik inopatipan.....
skalian we nu maennya jiben.. hehehe aduuh
musik inopatipna a la "hey" weh... teu kudu siga "the odom's song:..
crazy

_________________
- h i s a n i k i r t u p -

poets
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Female
Jumlah posting : 93
Age : 31
Lokasi : bandungtimur, tapi ga timur2 amat..
Registration date : 25.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Sina on Tue Nov 20, 2007 5:37 pm

alus ngaranna Poets... Longser Surat... Very Happy moga2 sing janten kenyataan...

Sina
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Jumlah posting : 384
Registration date : 28.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by aji2003 on Thu Nov 22, 2007 4:28 pm

Duh.. panasaran yeuh nungguan kalanjutan caritana..
Question Question Question


Sok atuh.. ditungguan.. surat2 salajengna..
surat cinta


ceunah, ceuk kang mahmuy rek aya audisi?
ngopi

aji2003
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Male
Jumlah posting : 65
Age : 31
Lokasi : S.T.E.I
Registration date : 25.04.07

Lihat profil user http://miaji.wordpress.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by manguing on Fri Nov 23, 2007 3:24 am

duh Gusti nu maha Welas tur Asih,teu aya deui anu tiasa mapalerkeun kaayaan hate iwal ti Anjeun.abdi yakin jodo rijki hirup pati sakabehna tos ditangtoskeun diawal kahirupan kuring.
Nuhun pisan Gusti Anjeun tos nyinglarkeun lalangse kang Uhe, yen manehna teh mung serab ku harta kuring hungkul.
Tapi kuring kedah kumaha atuh ? Pami dibolaykeun tinangtu kolot kuring bakal isin ku kulawarga besarna oge ku tatanggana. Mun teu jadi abdi sieun pun biang panyawatna kambuh deui. Tapi mun diteraskeun....
Minggon kamari simkuring ningali kang Umed paduduan nongton di bioskop jeung hiji wanoja. Dinteun iyeu kuring kenging serat ti kang Umed anu nyubat-nyabit bade nuturkeun lengkah kuring nikah jeung manehna.
Duh Gusti nu Maha Adil tur Wijaksana, sakirana tiasa milih mah kuring hoyong Anjeun mungkas lalakon hirup kuring di dunia iyeu,ayeuna keneh.
Duh Gusti naha Anjeun masihkeun rasa cinta kang Umed ka kuring, tapi Anjeun oge masihkeun rasa cinta kuring ka kang Uhe.Ayeuna Anjeun mupus rasa eta ti kang Umed oge Rasa kuring ka Kang Uhe.
Sanggeus kitu Euis nulis serat ka Umed bari cirambayan
Assalaamu'alaikum,w.r.w.b.
Kang Umed,nuhun kana sadaya kanyaah,kaasih, sareun tos kersa ngupingkeun sagala masalah Euis. Euis nyuhungkeun dihapunteun bilih tos ngaraheutkeun manah kang Umed.Salam kanggo "manehna" . Mugia urang salawasna dipasihan kakiatan.wassalam

_________________
Bila kata tak lagi bermakna lebih baik diam saja
Bila diam tak lagi bermakna lebih baik tidur saja

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Muy_Abi on Fri Nov 23, 2007 7:43 am

waduuuuh... aduuh iraha urang ngomong aya audisi ??
poho deui ...
tapi da eta mah kumaha sutradarana, kumaha produserna, kumaha panitiana, kumaha pengurusna.

kumaha kang aji na ??

seukar daekkeun maen deui teu nya ?? heu..heu

_________________
ayo Revenant!!
HAJAR!!!

Muy_Abi
Jabur
Jabur

Male
Jumlah posting : 1243
Age : 34
Lokasi : .:: dimana ada dirimu ::.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://machmoey.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Su-Surat-an

Post by poets on Fri Nov 23, 2007 3:16 pm

Muy_Abi wrote:waduuuuh... aduuh iraha urang ngomong aya audisi ??
poho deui ...
tapi da eta mah kumaha sutradarana, kumaha produserna, kumaha panitiana, kumaha pengurusna.

kumaha kang aji na ??

seukar daekkeun maen deui teu nya ?? heu..heu


asik, asik...
aya audisi...!!!

hayu atuh.. iraha audisi nayaga??
ato nayagana rek all star wae??

crazy

_________________
- h i s a n i k i r t u p -

poets
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Female
Jumlah posting : 93
Age : 31
Lokasi : bandungtimur, tapi ga timur2 amat..
Registration date : 25.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Muy_Abi on Sat Nov 24, 2007 11:10 am

wah kedah ningal animo nu mucunghul heula yeuh, pami bade dipintonkeun janten longser nyaannan mah, kedah digodok heula konsep, naskah, audisi nyusul.

usulan ti sim kuring kumaha lamun di porum ieu mah wajib hukumna nganggo basa sunda (sabisana) kumargi ieu pan porum ngeunaan basa sunda,. okeh (punten oge upami basa sunda sim kuring rada balelol.
hatur nuhun.

@sekretaris daerah : pangdamelkeun polling di trid ieu, kanggo ningal animo susuratan pikeun dipintonkeun. hatur nuhun

_________________
ayo Revenant!!
HAJAR!!!

Muy_Abi
Jabur
Jabur

Male
Jumlah posting : 1243
Age : 34
Lokasi : .:: dimana ada dirimu ::.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://machmoey.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by ainKobra on Wed Nov 28, 2007 4:50 pm

sok atuh ari kitumah.. kumaha ayeuna teh?? bade kamana yeuh ngalajengkeunana.. bade diteraskeun wae dugi ka sulabaya.. atanapi bade ngantosan heula.. kumaha sih animo-ketertarikan saderek-saderek di dieu.. bade diayakeun wae yeuh nyaanan.. hayu wae simkuring mah.. sok ajah.. ketawa ketawa ketawa

_________________
PLGD apa lu mau gw ada

Sesungguhnya kehidupan dunia hanyalah permainan dan sendagurau. Dan jika kamu beriman dan bertaqwa, Allah akan memberikan pahala kepadamu dan Dia tidak akan meminta harta-hartamu. (QS.47:36).

ainKobra
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Male
Jumlah posting : 492
Age : 30
Lokasi : .:luhurgunungnyanghareupkakulon duapuluhtilusetengahdarajatkakaler:.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://ainkobra.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Sina on Thu Nov 29, 2007 5:12 pm

yang muda saja yang menjawab yah.... personally, geus lila teu nonton longser LSS live, hayang pisan nonton, mun jadwal na jelas insyaAllah mun aya rejeki jeung umur mah dipaksakeun nonton...

Sina
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Jumlah posting : 384
Registration date : 28.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Su-Surat-an

Post by poets on Tue Dec 04, 2007 3:16 pm

Sina wrote:yang muda saja yang menjawab yah.... personally, geus lila teu nonton longser LSS live, hayang pisan nonton, mun jadwal na jelas insyaAllah mun aya rejeki jeung umur mah dipaksakeun nonton...

kumaha lamun teu nonton, kang...
maen weh sakalian....!!! tinggang palu
hehehehe....

_________________
- h i s a n i k i r t u p -

poets
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Female
Jumlah posting : 93
Age : 31
Lokasi : bandungtimur, tapi ga timur2 amat..
Registration date : 25.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Sina on Wed Dec 05, 2007 4:49 pm

hehehe... bagian nu ngarora ayeuna mah... dah puas kami mah baheula... mun nu ngora ayeuna teu bisa (teu bisa teu sami sareng teu hoyong) hartina gagal atuh kami baheula ngabina nu dihandapeun kami...

Sina
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Jumlah posting : 384
Registration date : 28.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by manguing on Sat Dec 15, 2007 8:52 pm

Assalaamu'alaikum,w.r.w.b.
Kang Umed anu salawasna aya dina ginanjar kawilujeungan. Alhamdulillah Euis oge dipasihan sehat keneh ku 4JJ.
Kang Umed, lalakon cinta Euis sareung Kang Uhe tos pegat. Pun Biang kamari nu ngabolaykeunnana ge. Duka terang tisaha pun biang teh.Sigana mah ti si Aa.
Kang Umed,naha Euis tacan kenging serat nikahna kang Umed sareung eueueu....(punteun Euis tacan terang namina). Mugia sing lungsur langsar sagala urusannana.
Kang Umed,Euis oge bade masihan kabar yen Euis teh ngengingkeun padamelan ti PJTKI, kanggo didameul di Saudi. Euis insya 4JJ angkatna sasih payun. Panginteun iyeu teh serat panungtung ti Euis,.Punteun bilih Euis tos nguciwakeun kang Umed.
Wassalaamu'alaikum,w.r.w.b.
Euis MTJP

_________________
Bila kata tak lagi bermakna lebih baik diam saja
Bila diam tak lagi bermakna lebih baik tidur saja

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Sina on Mon Dec 17, 2007 11:36 am

mang naon MTJP teh?

Sina
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Jumlah posting : 384
Registration date : 28.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by manguing on Tue Dec 18, 2007 1:43 am

Sina wrote:mang naon MTJP teh?
Poho deui euy,Sin. Ke urang tanyakeun ka si Euis. M..J..T..P..,nahanya mamang mah jadi ingeut ka ngaran ucing nu di gedung bengkok tea ningan.
aduuh

_________________
Bila kata tak lagi bermakna lebih baik diam saja
Bila diam tak lagi bermakna lebih baik tidur saja

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Muy_Abi on Tue Dec 18, 2007 8:28 am

manguing wrote:
Sina wrote:mang naon MTJP teh?
Poho deui euy,Sin. Ke urang tanyakeun ka si Euis. M..J..T..P..,nahanya mamang mah jadi ingeut ka ngaran ucing nu di gedung bengkok tea ningan.
aduuh

seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan
ucingna mah imut padahal mah nya Ucing
tapi ngaranna ampun, untung maranehna diadopsi ku barudak PSM

_________________
ayo Revenant!!
HAJAR!!!

Muy_Abi
Jabur
Jabur

Male
Jumlah posting : 1243
Age : 34
Lokasi : .:: dimana ada dirimu ::.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://machmoey.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by ainKobra on Tue Dec 18, 2007 8:33 am

Muy_Abi wrote:
manguing wrote:
Sina wrote:mang naon MTJP teh?
Poho deui euy,Sin. Ke urang tanyakeun ka si Euis. M..J..T..P..,nahanya mamang mah jadi ingeut ka ngaran ucing nu di gedung bengkok tea ningan.
aduuh

seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan
ucingna mah imut padahal mah nya Ucing
tapi ngaranna ampun, untung maranehna diadopsi ku barudak PSM

???? teu ngarti kami mah mang! scratch scratch

_________________
PLGD apa lu mau gw ada

Sesungguhnya kehidupan dunia hanyalah permainan dan sendagurau. Dan jika kamu beriman dan bertaqwa, Allah akan memberikan pahala kepadamu dan Dia tidak akan meminta harta-hartamu. (QS.47:36).

ainKobra
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Male
Jumlah posting : 492
Age : 30
Lokasi : .:luhurgunungnyanghareupkakulon duapuluhtilusetengahdarajatkakaler:.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://ainkobra.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Muy_Abi on Tue Dec 18, 2007 8:45 am

ainKobra wrote:
Muy_Abi wrote:
manguing wrote:
Sina wrote:mang naon MTJP teh?
Poho deui euy,Sin. Ke urang tanyakeun ka si Euis. M..J..T..P..,nahanya mamang mah jadi ingeut ka ngaran ucing nu di gedung bengkok tea ningan.
aduuh

seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan
ucingna mah imut padahal mah nya Ucing
tapi ngaranna ampun, untung maranehna diadopsi ku barudak PSM

???? teu ngarti kami mah mang! scratch scratch

mending teu ngarti kob, daripada kumaonam.. enya teu mang?? barudak ??
hahahahah.... pokona mah M na teh Memeng weh...

seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan

aya ku inget keneh si mamang teh...

_________________
ayo Revenant!!
HAJAR!!!

Muy_Abi
Jabur
Jabur

Male
Jumlah posting : 1243
Age : 34
Lokasi : .:: dimana ada dirimu ::.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://machmoey.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by manguing on Wed Dec 19, 2007 1:17 am

Muy_Abi wrote:
ainKobra wrote:

???? teu ngarti kami mah mang! scratch scratch

mending teu ngarti kob, daripada kumaonam.. enya teu mang?? barudak ??
hahahahah.... pokona mah M na teh Memeng weh...

seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan

aya ku inget keneh si mamang teh...
Bener Muy. Bisi si Kang Umed jadi Ilpil. Hihihihi
Punteun ah ka neng Euis. Dewa

_________________
Bila kata tak lagi bermakna lebih baik diam saja
Bila diam tak lagi bermakna lebih baik tidur saja

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Kang Ibow on Thu Dec 20, 2007 9:49 pm

seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan seuri edan
Aduh Mamang..... Aya ku inget keneh eta si Mamang
Bald

Kang Ibow
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 353
Age : 35
Lokasi : Jakarta, Karawang, Bandung, tinggal pilih...
Registration date : 02.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by manguing on Thu Dec 20, 2007 11:26 pm

Kob aya surat yeuh ti Euis. Mamang bacakeunnya,...
Assalaamu'alaikum,w.r.w.b.
Kang Kob, wilujeung tepang taun nu ka 22. Mugia diijabah sagala nu janteun cita-citana.
Wassalaam
nb: salam kanggo kang Umed.

_________________
Bila kata tak lagi bermakna lebih baik diam saja
Bila diam tak lagi bermakna lebih baik tidur saja

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by ainKobra on Fri Dec 21, 2007 1:10 am

manguing wrote:Kob aya surat yeuh ti Euis. Mamang bacakeunnya,...
Assalaamu'alaikum,w.r.w.b.
Kang Kob, wilujeung tepang taun nu ka 22. Mugia diijabah sagala nu janteun cita-citana.
Wassalaam
nb: salam kanggo kang Umed.

mamang, ieu saurna aya surat balesanana kanggo neng Euis ti k'Kobra...

neng Euis, hatur nuhun.. hatur nuhun pisan neng...
di antos di bumi aya acara nyate, dudurukan + ci kopi
insya Allah aya k'Umed oge da... adeuuuh euy...

nb k'Umed : salam deui oge kanggo neng Euis.. lauk melambai

_________________
PLGD apa lu mau gw ada

Sesungguhnya kehidupan dunia hanyalah permainan dan sendagurau. Dan jika kamu beriman dan bertaqwa, Allah akan memberikan pahala kepadamu dan Dia tidak akan meminta harta-hartamu. (QS.47:36).

ainKobra
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Male
Jumlah posting : 492
Age : 30
Lokasi : .:luhurgunungnyanghareupkakulon duapuluhtilusetengahdarajatkakaler:.
Registration date : 21.04.07

Lihat profil user http://ainkobra.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by supit on Tue Dec 25, 2007 1:39 pm

kamarana ieu teh, euy... kumaha kabarna euis jeung Umed,euy...
keur sibuk sigana teh,nya... hehe
Sababaraha lagu geus aya yeuh.... Very Happy

BTW mang ucingna LSS mah M.T.J.P,lin?

supit
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 321
Age : 36
Lokasi : Caket... Teu jauh...
Registration date : 31.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by manguing on Tue Dec 25, 2007 8:19 pm

supit wrote:kamarana ieu teh, euy... kumaha kabarna euis jeung Umed,euy...
keur sibuk sigana teh,nya... hehe
Sababaraha lagu geus aya yeuh.... Very Happy

BTW mang ucingna LSS mah M.T.J.P,lin?
Bener pisanPit. Dina serat ti Euis oge ditulisna mah MTJP.Ieu mah mamang nu salah ngutip euy. heuheuheu.

_________________
Bila kata tak lagi bermakna lebih baik diam saja
Bila diam tak lagi bermakna lebih baik tidur saja

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by supit on Fri Dec 28, 2007 2:19 pm

hahahaha..... kuring mah teu apal kang...
ieu teh ngan sahiliwir hungkul, moal diteruskeun deui....

curhat ieu mah :
jadi inget minggu kamari keur ngutak-ngatik CD data baheula, pas dibuka aya videoklip iklan nu dijieun ngadadak tea,jang pagelaran 2004 asana mah, padahal urang neangan di LSS geus euweuh... aduh seuseurian sorangan nempona... ke mun balik cuti ku urang diupload deui ka kompi LSS....

Euis jeung Umedna keur pakeum sigana teh,nya.... hehehe

supit
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 321
Age : 36
Lokasi : Caket... Teu jauh...
Registration date : 31.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by manguing on Fri Dec 28, 2007 11:37 pm

supit wrote:hahahaha..... kuring mah teu apal kang...
ieu teh ngan sahiliwir hungkul, moal diteruskeun deui....

curhat ieu mah :
jadi inget minggu kamari keur ngutak-ngatik CD data baheula, pas dibuka aya videoklip iklan nu dijieun ngadadak tea,jang pagelaran 2004 asana mah, padahal urang neangan di LSS geus euweuh... aduh seuseurian sorangan nempona... ke mun balik cuti ku urang diupload deui ka kompi LSS....

Euis jeung Umedna keur pakeum sigana teh,nya.... hehehe
Keur lliburan keneh meureunan,Pit!
atawa geus rieut neangan tungtungna iyeu teh. heuheuheuheuh.
Maenya kudu dijieun pool oge keur nangtukeun panungtungna.

_________________
Bila kata tak lagi bermakna lebih baik diam saja
Bila diam tak lagi bermakna lebih baik tidur saja

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Su-Surat-an

Post by Sponsored content Today at 4:38 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 4 dari 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik