Kandaga Wisata RRI

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Kandaga Wisata RRI

Post by K-daR on Wed Apr 25, 2007 4:46 pm

aya titipan ti Eksenbud,, punten teu acan tiasa online.

Paket Hemat Dinten Minggon,, Kandaga Wisata RRI Bandung
7.30 Pencak Silat
9.00 Degung
10.00 Rengkak Kalengan
11.30 Karawitan Murangkalih
13.30 Calung
15.00 Pop Sunda
22.00 Jentreng Jambret
Mangga bilih aya nu bade nongton, hubungi K'Bayu weh Kabid Eksenbud 37

Nuhun

K-daR
-*- Demang -*-
-*- Demang -*-

Male
Jumlah posting : 269
Age : 29
Lokasi : Aula Timur, Hot Spot Comlabs, CC, HotSpot, TelkomNet, Speedy, jrrd
Registration date : 18.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kandaga Wisata RRI

Post by ando on Wed Apr 25, 2007 4:51 pm

tuh da sok teu lengkap informasi teh, minggon iraha kang nurdaya_corp eta teh cenah? bisi harayangeun nongton ieu mah, teras kumaha cenah carana ngahubunan K'Bayu sang kabid teh?

ando
Panitia Dies
Panitia Dies

Male
Jumlah posting : 142
Age : 35
Lokasi : nomaden..around indonesia
Registration date : 18.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kandaga Wisata RRI

Post by K-daR on Wed Apr 25, 2007 5:00 pm

saurna mah rutin tiap minggon kitu

K-daR
-*- Demang -*-
-*- Demang -*-

Male
Jumlah posting : 269
Age : 29
Lokasi : Aula Timur, Hot Spot Comlabs, CC, HotSpot, TelkomNet, Speedy, jrrd
Registration date : 18.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kandaga Wisata RRI

Post by Sekretaris Daerah on Wed Apr 25, 2007 7:48 pm

wah pengurusna bergerak underground, masuk di berbagai topik
padahal mah aya thread pengurus (masih di lock sih, masih menunggu konfirmasi)

p.s : masih ditunggu konfirmasi dari pengurus

_________________
Satpol PP siap-siap minggu-minggu ieu urang ngayakeun razia... razia PMA

Sekretaris Daerah
Admin

Male
Jumlah posting : 759
Age : 45
Lokasi : .:: dimana bumi dipijak ::.
Registration date : 17.04.07

Lihat profil user http://lssitb.editboard.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kandaga Wisata RRI

Post by NengLin on Wed Apr 25, 2007 10:41 pm

@ 'Jajaka LSS 2001' : Acid, abdi, sareng oboy teh pan rengrengan ti pengurus anu sering aya di porum. kumaha mun kami saja anu nyepeng topik eta.
Mun kedah dirapatkeun heula bilih lami teuing, pimpinan kami oge nuju teu damang keneh.
Tong di lock wae atuh..bilih pengurus teras nambih topik wae..
Wink

NengLin
Panitia PMA
Panitia PMA

Female
Jumlah posting : 118
Age : 30
Lokasi : "There's no place like Home"
Registration date : 19.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kandaga Wisata RRI

Post by dyprawira on Thu Apr 26, 2007 1:32 am

NengLin wrote:@ 'Jajaka LSS 2001' : Acid, abdi, sareng oboy teh pan rengrengan ti pengurus anu sering aya di porum. kumaha mun kami saja anu nyepeng topik eta.
Tah,, nu ieu meureun nu diantosan ku kang mod ti kapungkur oge saleresna mah,, sok teu ngartos wae ah neng mah ka akang teh,,
heuheu,,meni getex,,

NengLin wrote:
Mun kedah dirapatkeun heula bilih lami teuing, pimpinan kami oge nuju teu damang keneh.
Tong di lock wae atuh..bilih pengurus teras nambih topik wae..
Wink
Teu kedah rapat atuh, mung saukur ngonfirmasi mah,,
pan nami2 diluhur oge ti munggaran ngiring porum ieu tos nyuluran rengrengan pengurus sanes,,

Mugia enggal damang ka kang Galpup,,

dyprawira
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 314
Age : 34
Lokasi : Bandung selatan
Registration date : 18.04.07

Lihat profil user http://www.friendster.com/7464312

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kandaga Wisata RRI

Post by dadotea on Thu Apr 26, 2007 8:14 am

Ari agenda di Tambud aya teu?

Punten panguplodkeun ka dieu..

Hayang nyaho iraha jadwal bajidoran...

Tos lami teu dugem yeuuhh....

Yuu mang,,

dadotea
Pengurus Inti
Pengurus Inti

Male
Jumlah posting : 612
Age : 34
Lokasi : Bandung-Rantau-Sengata-Bunyu-Pendopo
Registration date : 17.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kandaga Wisata RRI

Post by Sekretaris Daerah on Thu Apr 26, 2007 8:24 am

da kumahanya, teu acan aya konpirmasi ti pengurusna.
saha nu tanggel waler kitu,
janten rada palaur. bisi kumaonam

masih diantos konpirmasina
euleuh kedah rapat sagala...pormal pisan

mangga diantos

_________________
Satpol PP siap-siap minggu-minggu ieu urang ngayakeun razia... razia PMA

Sekretaris Daerah
Admin

Male
Jumlah posting : 759
Age : 45
Lokasi : .:: dimana bumi dipijak ::.
Registration date : 17.04.07

Lihat profil user http://lssitb.editboard.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kandaga Wisata RRI

Post by manguing on Tue Jun 05, 2007 2:30 am

Ari inget RRIteh sok ras inget pas mentas di RRI,euy.Ngawitannana mah mung bade wawancara hungkul.Atuh diwakilan ku rengrengan pangurusna kang hana.kaleresan harita teh aya limaan nu ngiring kaditu teh.
Ari pek teh,simkuring saparakanca dikaul kedah maen.Alhamdulillah ari panakol saron,bonang,sareung kendang mah kumplit.Hanjakal panakol goongna mah teu aya.Atuh kapaksa pribados anu dipercanten janten juru goong nakolannana make peureup.

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kandaga Wisata RRI

Post by supit on Tue Jun 05, 2007 12:22 pm

Teuhnya, Juru goong teh... Ari simkuring mah ras ras jadi inget keur perpisahan SMP maen gending karesmen didinya teh mang... gening geus lila, nya Sleep

supit
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 321
Age : 36
Lokasi : Caket... Teu jauh...
Registration date : 31.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kandaga Wisata RRI

Post by Sponsored content Today at 4:36 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik