Kesenian di LSS : Rampak Kendang

Halaman 2 dari 2 Previous  1, 2

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Re: Kesenian di LSS : Rampak Kendang

Post by Sina on Fri May 25, 2007 11:14 am

NyiRoroKudil wrote:nya pami emangna teu kenging mah bilang ajah..
asal jelas alesannya apa..
kitu panginten, haturnuhun...

atos jelas pan... anu penting bisa ngajamin hiburan penonton...

Sina
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Jumlah posting : 384
Registration date : 28.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kesenian di LSS : Rampak Kendang

Post by Fasa on Fri May 25, 2007 4:52 pm

bupati wrote:Uy, Ceuk Akang-akang ai, ai, Rampak Kendang pagelaran mana nu pang hadena?

Ceuk urang mah, basa di ciptakeun ku si dikdik (2002 nya), hanyakal tapi...
sound system butut pisan

Rolling Eyes asa asa... barudak 2002 tea sanes nu maenna? pagelaran 2003 sanes?
asa asa... ah henteu, asa asa we... Very Happy

Fasa
P M A
P M A

Jumlah posting : 24
Registration date : 25.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kesenian di LSS : Rampak Kendang

Post by NyiRoroKudil on Sun May 27, 2007 10:57 pm

dadotea wrote:karesep barudak ayeuna kana kesenian geus menurun,nu kaciri mah barudak ayeuna teh leuwih resep ngalauk jeung
ngalauk...
henteu oge kang...
ari pihak2 nu teu resep kana 'bisnis perlaukan' kedah menyalurkan aspirasi kamana cing??! Sad

NyiRoroKudil
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Female
Jumlah posting : 259
Age : 29
Lokasi : ganeca 10, babakan denki 337
Registration date : 30.04.07

Lihat profil user http://dillicioouuus.multiply.com/

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kesenian di LSS : Rampak Kendang

Post by dadotea on Mon May 28, 2007 8:57 am

NyiRoroKudil wrote:
dadotea wrote:karesep barudak ayeuna kana
kesenian geus menurun,nu kaciri mah barudak ayeuna teh leuwih resep
ngalauk jeung
ngalauk...
henteu oge kang...
ari pihak2 nu teu resep kana 'bisnis perlaukan' kedah menyalurkan aspirasi kamana cing??! Sad

Emang aya nya nu teu resep "bisnis lauk"???

Da kapungkur mah masalah lauk teh salah sahiji bumbu tina berkegiatan
di LSS, da seueur keneh atuh sarana jang menyalurkan aspirasi di LSS,
siga berkesenian atawa dina organisasina.Nu penting mah aya
Kahayang...Seueur nu tiasa dilakonan di LSS.MAngga we Nyi eksplor
nyalira, mangga berkreasi...

Cool

dadotea
Pengurus Inti
Pengurus Inti

Male
Jumlah posting : 612
Age : 34
Lokasi : Bandung-Rantau-Sengata-Bunyu-Pendopo
Registration date : 17.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kesenian di LSS : Rampak Kendang

Post by NyiRoroKudil on Mon May 28, 2007 1:38 pm

dadotea wrote:Emang aya nya nu teu resep "bisnis lauk"???

Da kapungkur mah masalah lauk teh salah sahiji bumbu tina berkegiatan
di LSS, da seueur keneh atuh sarana jang menyalurkan aspirasi di LSS,
siga berkesenian atawa dina organisasina.Nu penting mah aya
Kahayang...Seueur nu tiasa dilakonan di LSS.MAngga we Nyi eksplor
nyalira, mangga berkreasi...

8)
mm, terang sy ge nu eta mah, tp sanes eta maksadna kang...
mun masak ge, loba teuing bumbu jd teu ngeunah.
okeh ngobrolkeunna pindah thread aj ya ke ngalauk, sepi diditu.

NyiRoroKudil
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Female
Jumlah posting : 259
Age : 29
Lokasi : ganeca 10, babakan denki 337
Registration date : 30.04.07

Lihat profil user http://dillicioouuus.multiply.com/

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kesenian di LSS : Rampak Kendang

Post by dadotea on Mon May 28, 2007 2:57 pm

NyiRoroKudil wrote:
dadotea wrote:Emang aya nya nu teu resep "bisnis lauk"???

Da kapungkur mah masalah lauk teh salah sahiji bumbu tina berkegiatan
di LSS, da seueur keneh atuh sarana jang menyalurkan aspirasi di LSS,
siga berkesenian atawa dina organisasina.Nu penting mah aya
Kahayang...Seueur nu tiasa dilakonan di LSS.MAngga we Nyi eksplor
nyalira, mangga berkreasi...

Cool
mm, terang sy ge nu eta mah, tp sanes eta maksadna kang...
mun masak ge, loba teuing bumbu jd teu ngeunah.
okeh ngobrolkeunna pindah thread aj ya ke ngalauk, sepi diditu.

Hayu!!biker1 (ningal gambar ieu jd inget motor pertama urang,si satria beureum..)

dadotea
Pengurus Inti
Pengurus Inti

Male
Jumlah posting : 612
Age : 34
Lokasi : Bandung-Rantau-Sengata-Bunyu-Pendopo
Registration date : 17.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kesenian di LSS : Rampak Kendang

Post by supit on Tue Jun 05, 2007 12:48 pm

Naha ieu teh kalahka nyarioskeun ngalauk,nya
scratch scratch

supit
Panitia Pagelaran
Panitia Pagelaran

Male
Jumlah posting : 321
Age : 36
Lokasi : Caket... Teu jauh...
Registration date : 31.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kesenian di LSS : Rampak Kendang

Post by K-daR on Tue Aug 07, 2007 4:43 pm

wah-wah rieut kieu....

pan nuju ngobrolkeun RPKADnya,, rencanana saatos PAS teh pan bade aya OHU, ceunah mah aya pentas RPKAD LSS d dinya ge,, materina d samikeun sareng nu d PAS,,,ceunah mah pemaenna ge bade angger nu d PAS kumargi latianna mung 1 minggu kanggo OHU teh

kumaha tah ????

K-daR
-*- Demang -*-
-*- Demang -*-

Male
Jumlah posting : 269
Age : 29
Lokasi : Aula Timur, Hot Spot Comlabs, CC, HotSpot, TelkomNet, Speedy, jrrd
Registration date : 18.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kesenian di LSS : Rampak Kendang

Post by Sponsored content Today at 4:37 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 2 dari 2 Previous  1, 2

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik