Nepangkeun...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Nepangkeun...

Post by Kang Cu on Wed Jan 09, 2013 11:57 pm

Ngiringan ngawangkong ah didieu .. aya ku reueus ningal sajak2 sunda .. sok sanaos kawit ti Banten ...

Kang Cu
Budak Anyar
Budak Anyar

Male
Jumlah posting : 1
Age : 39
Registration date : 09.01.13

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun...

Post by Rakasawinata on Mon Jan 28, 2013 10:06 pm

Heuheu .... sami kang nepangkn nya kuring ,, raga ti bdg

Rakasawinata
Budak Anyar
Budak Anyar

Male
Jumlah posting : 1
Age : 36
Lokasi : Permata biru
Registration date : 10.11.12

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik