Kasenian Wayang Golek

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Kasenian Wayang Golek

Post by kiki on Wed Jul 23, 2008 12:47 am

Iraha nya di LSS aya kasenian wayang golek ?
alah, insyaallah 10-20 taun ka payun mah

nu penting mah, kadulur-dulur anu dilembur, oge baraya anu dikota anu mikaresep kana seni sunda wayang golek, hayu ah urg diskusi di dieu

Oge masihan inpo kanggo dulur-dulur anu sono hoyong ngadangukeun atanapi nonton wayang golek, ieu simkuring kintunkeun jadwal wayang golek anu kauninga sementawis ku simkuring nyaeta :

1. Radio Dahlia 101.5 FM (saptu jam 12.00)
2. Radio Lita 90.9 FM (Minggu jam 11.00)
3. TPI (Minggu jam 02.30 atanapi jam 03.00)
4. Radio Maya Nada 98.1 FM (Rebo + Jumat jam 10.00)

hatur nuhun
cag ah urg pungkas ku kembang tinetik salebaran sari, tutup lawang sigotaka, MERDEKA....

kiki
Panitia PMA
Panitia PMA

Male
Jumlah posting : 110
Age : 30
Lokasi : Lab Medik
Registration date : 24.10.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kasenian Wayang Golek

Post by kiki on Wed Jul 23, 2008 12:57 am

bilih dulur-dulur anu mikaresep seni sunda wayang golek hoyong ngadangukeun wayang golek, mangga di handap ieu aya sababaraha hiji rekaman pagelaran wayang golek

1. Nalakasuraboma Pejah - Asep Sunandar Sunarya (Giri Harja 3)
ftp://mirrors.tf.itb.ac.id/incoming/students/aski_13304094/NalakasurabomaPejah-AsepSunandarSunarya.WAV

2. Gatot Kaca Gugat - Asep Sunandar Sunarya (Giri Harja 3)
ftp://mirrors.tf.itb.ac.id/incoming/students/aski_13304094/GatotkacaGugat-AsepSunandarSunarya.wav

cag ah
hapunten mun aya kakirangan

kiki
Panitia PMA
Panitia PMA

Male
Jumlah posting : 110
Age : 30
Lokasi : Lab Medik
Registration date : 24.10.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kasenian Wayang Golek

Post by kn santang on Wed Jul 23, 2008 11:41 am

A+ A+ A+ A+ A+


aing lss aing lss aing lss aing lss aing lss
Dewa Dewa Dewa Dewa Dewa
keprok tilu keprok tilu keprok tilu keprok tilu keprok tilu

NUHUN KI....

kn santang
Panitia PMA
Panitia PMA

Male
Jumlah posting : 125
Age : 35
Lokasi : dimana langit dijungjung disitu bumi di pijak
Registration date : 12.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kasenian Wayang Golek

Post by puspajala on Wed Jul 23, 2008 6:01 pm

Sakantenan cari info Ngeuaan acara Heureuy Bandung...

Dulu sempet di RRI bandung dan pindah ke Lita/Mara FM... Acarana Rabu malam... Harita mah jaman masih di gedung bengkok penghuni LSS rutin menyimak acara tersebut...

Lumayan jang referensi bobodoran Longser atawa Calung...

puspajala
Panitia PMA
Panitia PMA

Jumlah posting : 137
Registration date : 07.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kasenian Wayang Golek

Post by kiki on Wed Jul 23, 2008 9:41 pm

puspajala wrote:Sakantenan cari info Ngeuaan acara Heureuy Bandung...

Dulu sempet di RRI bandung dan pindah ke Lita/Mara FM... Acarana Rabu malam... Harita mah jaman masih di gedung bengkok penghuni LSS rutin menyimak acara tersebut...

Lumayan jang referensi bobodoran Longser atawa Calung...

hatur nuhun kang inpona
tah geuning LSS kapungkur teh resep geuningan ngadangukeun acara Heureuy Bandung

ke urg cobi milarian inpo acara eta, masih aya atanapi heunteu

LOading....please wait

kiki
Panitia PMA
Panitia PMA

Male
Jumlah posting : 110
Age : 30
Lokasi : Lab Medik
Registration date : 24.10.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kasenian Wayang Golek

Post by kiki on Mon Jul 28, 2008 5:37 pm

alhamdulillah ieu nambihan deui rekaman wayang golek teh
ieu rekaman dicandak ti radio dahlia FM minggu, 27 juli 2008

3. Bambang Badra Irawan - Asep Sunandar Sunarya
ftp://mirrors.tf.itb.ac.id/incoming/students/aski_13304094/BambangBadraIrawan.mp3

mangga nu bade ngadangukeun, donlot bae
haratis

prung ah

kiki
Panitia PMA
Panitia PMA

Male
Jumlah posting : 110
Age : 30
Lokasi : Lab Medik
Registration date : 24.10.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kasenian Wayang Golek

Post by kiki on Mon Jul 28, 2008 5:50 pm

bilih aya nu bade komentar ngeunaan rekaman pagelaran wayang golek ieu atanapi kamandang oge sharing ngeunaan eusi carita anu didugikeun ku sakadang dalang, sumangga dihaturanan

panalungtikan abdi mah yakin yen uwa haji asep sunandar sunarya mah dina magelarkeun wayang golek teh sanes ngawayang tapi ngadalang, hartosna uwa haji asep mah teu saukur medarkeun carita wayang, tapi jadi dalang / provokator nu ngadugikeun visi, misi, aspirasi, nasehat, kritik ka pamarentah, oge ngadeskripsikeun kaayaan di Indonesia.

hahaha cekap ah ngawangkongna

kiki
Panitia PMA
Panitia PMA

Male
Jumlah posting : 110
Age : 30
Lokasi : Lab Medik
Registration date : 24.10.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kasenian Wayang Golek

Post by kiki on Tue Aug 05, 2008 11:08 am

alhamdulillah ieu nambihan deui rekaman wayang golek teh
ieu rekaman dicandak ti radio Lita FM minggu, 3 Agustus 2008

4. Jabang Tutuka - Ade Kosasih Sunarya (alm)
ftp://mirrors.tf.itb.ac.id/incoming/students/aski_13304094/JabangTutuka-AdeKosasihSunarya-alm.wav

mangga nu bade ngadangukeun, donlot bae
haratis

wilujeng ngadadangukeun seupict

kiki
Panitia PMA
Panitia PMA

Male
Jumlah posting : 110
Age : 30
Lokasi : Lab Medik
Registration date : 24.10.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kasenian Wayang Golek

Post by Sponsored content Today at 4:37 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik