Cadar

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Cadar

Post by manguing on Wed Jan 16, 2008 2:23 am

Assalaamu'alaikum
Cadar didieu sanés kangaranan endog (ceplok atanapi dadar)
Cadar didieu ogé sanés hartosna mamang umajak ka wanoja lss kanggo nganggo cadar,tapi kétak ari badé dicadar mah sumangga waé.
Cadar didieu téh éstuning mung saukur lolongkrang kanggo sing saha waé anu resep ngadameul carita. Boh carita pondok atanapi runtuy.
Tah kukituna kukieuna, hayu ah urang diajar basa sunda ngaliwatan carita.
Caritana badé carita piksi,nonpiksi. Sumangga
Caritana badé carita nyata atanapi mung saukur rérékaan.
sumangga ah.
wassalaam

_________________
Bila kata tak lagi bermakna lebih baik diam saja
Bila diam tak lagi bermakna lebih baik tidur saja

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik