Kacapi Suling

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Kacapi Suling

Post by johan on Mon Aug 27, 2007 10:41 am

...
mangga diteraskeun atuh


...

johan
P M A
P M A

Male
Jumlah posting : 5
Age : 33
Lokasi : ti itb mapah heula ka gedung anex teras naek dago-caringin, lungsur di caringin. taroskeun weh johan
Registration date : 17.04.07

Lihat profil user http://johanardian.blogspot.com/

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kacapi Suling

Post by Sina on Mon Aug 27, 2007 11:28 am

dari wikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/Kacapi
http://en.wikipedia.org/wiki/Suling

kacapi suling... saya teu tiasa maen kacapi suling paling ge ngadangu sareng ngiringan nga-evaluasi hehehe... piss... saya paling resep tembang nyawang bulan nu dipaekeun make kacapi suling... terus lembur kakasih... oh enya... lokatmala... bari ngabayangkeun gunung Gede, alun2 surya kencana, puncak na, tiris na, angin na, kabut na... hmmmm...

Sina
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Jumlah posting : 384
Registration date : 28.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kacapi Suling

Post by acung_pisan on Wed Nov 07, 2007 4:39 pm

Kamarana barudak?
Geus bakatna kuuleun kitu barudak kacapi suling teh? Very Happy
Eksis atuh, euy!
Hayu ka curug deui!

acung_pisan
Pemaen Pagelaran
Pemaen Pagelaran

Male
Jumlah posting : 45
Age : 32
Registration date : 07.11.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kacapi Suling

Post by Sina on Fri Sep 19, 2008 10:44 am

nyuhunkeun tembang nyawan bulan milarian di google teu kapendak... punten nya... lirik na wae...

Sina
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Jumlah posting : 384
Registration date : 28.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kacapi Suling

Post by puspajala on Tue Sep 23, 2008 3:16 pm

Sina wrote:dari wikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/Kacapi
http://en.wikipedia.org/wiki/Suling

kacapi suling... saya teu tiasa maen kacapi suling paling ge ngadangu sareng ngiringan nga-evaluasi hehehe... piss... saya paling resep tembang nyawang bulan nu dipaekeun make kacapi suling... terus lembur kakasih... oh enya... lokatmala... bari ngabayangkeun gunung Gede, alun2 surya kencana, puncak na, tiris na, angin na, kabut na... hmmmm...

Poto gunung gede kita dimana nya Sin?

puspajala
Panitia PMA
Panitia PMA

Jumlah posting : 137
Registration date : 07.05.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kacapi Suling

Post by manguing on Tue Sep 23, 2008 6:03 pm

http://datasunda.org/en/SUNDA-LYRICS-CIANJURAN-KAWIH-GAMELAN.php
Ieu aya link kanggo milarian lirik-lirik Tembang,kawih,dangding

_________________
Bila kata tak lagi bermakna lebih baik diam saja
Bila diam tak lagi bermakna lebih baik tidur saja

manguing
BMA
BMA

Male
Jumlah posting : 739
Age : 39
Lokasi : payuneun monitor
Registration date : 09.05.07

Lihat profil user http://sareupna.multiply.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kacapi Suling

Post by Sina on Tue Sep 23, 2008 10:27 pm

teuing Ding... baheula asa pernah ningali di FS ngan poho FS saha... hayang ningali poto pas urang jalan na halimun tea geuning...

MU, kami kantos milarian didinya ngan teu aya...

Sina
Staff Pengurus
Staff Pengurus

Jumlah posting : 384
Registration date : 28.04.07

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Matak Oge...

Post by Abah_Mie on Tue Sep 08, 2009 5:04 pm

Nu matak oge Dulur-dulur sing saladar kana budaya sorangan... geus tunggang gunung kieu mah urang teh kantun hanjakal "naha nya teu ti baheula????..." Tah, mangga atuh ayeuna barudak urang lulugukeun kana budaya urang.... Pami sabudeureun Cileungsi Bogor aya kitu pagguyuban atanapi naon we lah anu ngamumule budaya sunda hususna Cianjuran??? Hayu urang sasarengan ngahudangkeun deui, keueung kuring teh ngan nyorangan ieu teh.....

Abah_Mie
Budak Anyar
Budak Anyar

Male
Jumlah posting : 1
Age : 41
Lokasi : Ciangsana, Bogor
Registration date : 08.09.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Kacapi Suling

Post by Sponsored content Today at 4:37 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik